Χωρίς κατηγορία
![Με ποιον θα έπαιζαν στα play off ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αν ολοκληρωνόταν σήμερα η Euroleague](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/6369299-300x200.jpg)
Το αγαπημένο του χόμπι, το jet ski, θέλησε να απολαύσει ένας 40χρονος Βρετανός στην περιοχή Whitstable του Kent.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Sun, ο Lee Dolby πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στην θάλασσα. Εκεί προκειμένου να ξεφορτώσει το jet ski πάρκαρε κοντά στην ακτή.
αφνικά όμως σηκώθηκε ένα πολύ δυνατό κύμα με αποτέλεσμα να παρασύρει το αυτοκίνητο του Lee Dolby μέσα στην θάλασσα.
Ο ιδιοκτήτης του αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ έπεσε στην θάλασσα προκειμένου να σώσει το αυτοκίνητό του. Μάλιστα κάποιοι λουόμενοι που είδαν το περιστατικό έτρεξαν να τον βοηθήσουν.
Τελικά όλοι μαζί δένοντας σκοινιά κατάφεραν να τραβήξουν το όχημα στην ακτή.