Τα do’s και τα dont’s του χωρισμού, για να το κάνεις σωστά και να κρατήσει

Τι νόμιζες, ότι είναι εύκολο να χωρίσεις;

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, το ποτήρι με τη σαμπάνια ξεχείλισε και τελοσπάντων ήρθε η ώρα να χωρίσεις γιατί αυτή η σχέση δεν πάει πουθενά. Ωραίος και μπράβο που το αποφάσισες. Το γεγονός και μόνο ότι το αντιμετωπίζεις και δεν κρύβεσαι πίσω από την μιζέρια και τη βολή σου δείχνει έναν νέο άνδρα, που δε φοβάται να αντικρίσει την αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η μεγάλη στιγμή. Παρακάτω σου έχω έναν οδηγό με τα dos και τα don’ts (ελληνιστί τα πρέπει και δεν τα πρέπει) για να το κάνεις σωστά, με στυλ και να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου.

Πάμε στην παρακάτω gallery:

Tα πρέπει Κάνε μία συζήτηση πριν την απόφαση. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη, καλό θα ήταν να την έχεις υποψιάσει για να μην πάθει σοκ η κοπέλα. Όχι ότι αυτή είναι τρισευτυχισμένη, αλλά από το να έχεις παράπονα, μέχρι το χωρισμό, η απόσταση είναι αρκετά μεγάλη.

Πριν πεις οτιδήποτε, βασικά τη φράση που δεν έχει γυρισμό-έχει αλλά δεν παίζουμε με τους ανθρώπους-θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος. Όχι απλές σκέψεις και εικασίες και σε μία εβδομάδα να στέλνεις μηνύματα. Δεν είναι μαγαζί η καρδιά να μπαινοβγαίνεις έτσι απλά που λέει και η Έλλη Κοκκίνου.

Μην αρνηθείς ακόμη μία κουβέντα. Σε περίπτωση που δεν ήταν υποψιασμένη, σίγουρα θα έχει ερωτήσεις. Ναι η κουβέντα θα είναι δυσάρεστη, ναι θα έχει κλάματα αλλά καλό θα ήταν να την κάνεις. Για τις καλές στιγμές που περάσατε μωρέ.

Κόψε επαφές τον πρώτο καιρό. Και αν πιστεύεις ότι θα παρεξηγηθεί μπορείς να της το εξηγήσεις. Στο κάτω κάτω, είναι ο μοναδικός τρόπος να μπορέσει να ξεπεράσει έναν μοιραίο και αξέχαστο άντρα σαν εσένα.

Τα δεν πρέπει Μην της το πεις ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση και κυρίως όχι σε φάση που ίσως γελάτε ή περνάτε καλά-σπάνιο θα μου πεις αλλά όλα μπορούν να συμβούν.

Μην είσαι πολύ γλυκούλης και μην αφήσεις ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Θα πρέπει να είσαι αποφασισμένος και κοφτός. Μόνο έτσι θα συνειδητοποιήσει ότι πραγματικά το θέλεις.

Μην κάνεις αμέσως μία καινούρια σχέση. Αυτό βασικά το λέω για σένα. Ακόμα χειρότερα, αν κάνεις καινούρια σχέση και αρχίσεις να ανεβάζεις φωτογραφίες στα social media. Σεβάσου λίγο τη στενοχώρια της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από