ΟΦΗ : Το μεγάλο παράπονο του Παπαδόπουλου

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι «σκασμένος» για τη συμπεριφορά ενός δικού του «παιδιού»: του Δημήτρη Σιώπη.

Τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Σιώπης αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Ο νεαρός μπακ την Τρίτη (20/12) κατέθεσε προσφυγή στην ομάδα του Ηρακλείου, έτσι ώστε μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό που του οφείλει. Αυτό, σύμφωνα με διαρροές από την ομάδα, δεν ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ.

Η πραγματική αιτία της προσφυγής

Ο Σιώπης μέχρι το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Σπάρτης. Όμως, ο Νίκος Παπαδόπουλος τον είδε να παίζει. Και να παίζει καλά. Έτσι, εισηγήθηκε την απόκτησή του πριν από έξι μήνες.

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 22χρονος αμυντικός δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα του προπονητή του και να καταλήξει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ναι μεν υπάρχει οφειλή στον παίκτη -όπως και σε όλους τους υπόλοιπους- όμως το χρηματικό ποσό (που δεν ξεπερνάει τις 3.000) ήταν απλά το πρόσχημα για να ζητήσει να φύγει. Σα να πρόκειται για εκδικητή πράξη.

Η πίκρα του Παπαδόπουλου και το κακό timing

Λένε πως στη ζωή όλα είναι θέμα timing. Έτσι, και στην προκειμένη περίπτωση. Στον ΟΦΗ περνάνε ένα δύσκολο φεγγάρι. Τόσο όσον αφορά τα διοικητικά, όσο και τ’ αγωνιστικά. Και το timing της προσφυγής του Σιώπη ήταν κακό, μιας και κανείς δεν το περίμενε αυτό από το νεαρό μπακ.

Από την άλλη ο Νίκος Παπαδόπουλος που τον εμπιστεύτηκε και τον έφερε στην ομάδα δεν περίμενε ποτέ από εκείνον να προβεί σε μία τέτοια κίνηση. Και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.

Λογικό και επόμενο ο έμπειρος προπονητής να «βράζει» μαζί του και να έχει ένα πολύ μεγάλο παράπονο από εκείνον, μιας και θα μπορούσε να κάνει λίγο καιρό ακόμη υπομονή, πριν πάει το θέμα στ΄άκρα και πως αν κοίταζε το καλό της ομάδας και το δικό του συμφέρον αποκλειστικά δεν θα τον «άδειαζε» έτσι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από