ΟΦΗ : Η σιωπή του Παπαδόπουλου που «λέει» πολλά

ΟΦΗ : Η σιωπή του Παπαδόπουλου που «λέει» πολλά

«Βαρύ» ήταν το κλίμα στην προπόνηση της Δευτέρας (11/12) του ΟΦΗ που έγινε στον απόηχο της πρώτης ήττας για φέτος από την Παναχαϊκή.

Καμία όρεξη για κουβέντα ή για πλάκα δεν είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Λογικό και επόμενο. Η ομάδα το Σάββατο που πέρασε γνώρισε την πρώτη της ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα και μάλιστα στο Γεντί Κουλέ από την Παναχαϊκή.

Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως «βαρύ» και φάνηκε από το γεγονός πως ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έβγαλε ούτε λέξη, προκειμένου να κάνει κάποια παρατήρηση ή να τα «χώσει» στους ποδοσφαιριστές του για το ανεπιτυχή αποτέλεσμα. Μία κίνηση που σίγουρα λέει πολλά. Βέβαια, δεν αποκλείεται να πρόκειται να ξεσπάσει «μπόρα» τις επόμενες ημέρες.

Και τώρα… Άρης

Πλέον όλοι στις τάξεις του ΟΦΗ στρέφουν το βλέμμα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League που σίγουρα θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μοναδικό πρόβλημα για τους Κρητικούς είναι ο Γιάννης Κοιλιάρας. Ο έμπειρος μπακ χαφ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο ματς και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Άρη θα κριθεί τις επόμενες ημέρες όταν το ιατρικό επιτελείο θα έχει πλήρη εικόνα για τον τραυματισμό του.

Στην προετοιμασία που ξεκίνησε την Δευτέρα (11/12) για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς ο Παπαδόπουλος έβαλε τους παίκτες του να παίξουν δίτερμα με την Κ19, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Παναχαϊκή να «ξεμουδιάσουν».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ