Παναιγιάλειος – Τρίκαλα 0 – 1

Παναιγιάλειος – Τρίκαλα 0 – 1

Τα Τρίκαλα έβαλαν φρένο στο άσχημο ξεκίνημά τους και νίκησαν εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο (0-1), με τον Bέρτζο να δίνει με κεφαλιά το τρίποντο στην ομάδα του

Ο Bέρτζος ήταν ο ήρωας για τα Τρίκαλα, σκόραρε με κεφαλιά και αποδείχθηκε καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του με 1-0 εκτός έδρας κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να σταματήσουν το πολύ άσχημο ξεκίνημά τους στη φετινή Football League και να κάνουν ένα restart και τελικά τα κατάφεραν.

Στο 19ο λεπτό ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Bέρτζος ξέφυγε από Καζναφέρη και Γεωργακόπουλο και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιγιάλειος δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και δέκα λεπτά πριν το τέλος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Αρναρέλλης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε.

Έτσι τα Τρίκαλα θα πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα και 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, όπως ακριβώς και ο Παναιγιάλειος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Γκόλιας των Τρικάλων έφτασε τις 20 ασίστ στην καριέρα του στην Football League, οι 14 από αυτές σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών!

Παναιγιάλειος: Πολιτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Σμίλτος, Στίκας, Μπρους (79′ Γκούφας), Κασναφέρης (54′ Κριστέτο), Αρναρέλλης, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος (58′ Σταματής), Σκαρτσίλας.

ΑΟ Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (61′ Τεγούσης), Ντίνας (87′ Γιαννίτσης), Τόμιτς (68′ Τσίπρας), Μπουντόπουλος, Καπός.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Κορτέσης (Αθηνών)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ