Χωρίς κατηγορία

Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησαν οι αρκετοί οπαδοί του που βρέθηκαν σήμερα (27/10) στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλκής επικράτησε με 1-0 του Ηρόδοτου. Ετσι η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα στο οποίο φυσικά έχει ως στόχο την άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.
Η μέρα ήταν πολύ όμορφη στη Θεσσαλονίκη με τον καιρό να είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο και έτσι αρκετό κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στο γήπεδο. Από τα επίσημα παρακολούθησε το ματς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Τομ Παπαδόπουλος, ενώ όπως μπορείτε να δείτε στις κερκίδες βρέθηκαν φίλαθλοι όλων των ηλικιών.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Εμάνουελ Περόνε στο 9ο λεπτό, το οποίος φυσικά πανηγυρίστηκε με έντονο τρόπο.