Τρίκαλα – ΟΦΗ 0-0

Με ακόμη μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση ο ΟΦΗ έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα, χάνοντας άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο- βούρκο της τοπικής ομάδας.

Στο 0-0 «κόλλησαν» Τρίκαλα και ΟΦΗ στην πρεμιέρα της τέταρτης αγωνιστικής της Football League στο γήπεδο της τοπικής ομάδας.

Οι Κρητικοί προερχόντουσαν από μία πολύ σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Αιγινιακό με σκορ 6-0, όμως, δεν μπόρεσαν να αποδώσουν ούτε τα… μισά απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου βρέθηκαν σε κακό απόγευμα, χωρίς, να βρεθεί κάποιος να τραβήξει τους Κρητικούς από το χέρι και τους ξεκολλήσει από έναν αγωνιστικό χώρο- βούρκο.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα και με πρώτο όπλο την αμυντική τους λειτουργία, απέσπασαν έναν σημαντικό βαθμό κόντρα σ’ ένα από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας.

Η ενδεκάδα των Τρικάλων (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (77′ Μίλιεβιτς), Καπός, Τσίπρας (71′ Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (62′ Γροντής), Ντίνας.

H ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς (65′ Κουτσιανικούλης), Χαντί, Μάνος (46′ Ογκμποε), Παπατόλιος (80′ Ρούσσος), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από