Φενέρ και τρία goal/goal

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το πρόγραμμα της Κυριακής 27/10!

Μας την έκανε η Ντόρτμουντ και χάσαμε το χθεσινό παρολί, με απόδοση 6,3. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν μόλις στο 4’, αλλά η Άουγκσμπουργκ γύρισε το ματς και πήγαν στράφι τα άλλα δύο παιχνίδια με τα οποία ασχοληθήκαμε.

Η Ρεμς συνέχισε το εντυπωσιακό σερί με τα goal/goal. Στο εντός έδρας ματς με την Μπρεστ, οι δύο ομάδες σκόραραν από το πρώτο ημίχρονο, ενώ η Σπόρτινγκ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φαμαλικάο με 3-0 για να περάσει το συνδυαστικό 2 & over 2.5 σε απόδοση 1,98.

Δύο στις τρεις επιλογές, δικαίωσαν τη στήλη και πάμε στα σημερινά, όπου θα ρισκάρω περισσότερο και θα πάω σε τετράδα με απόδοση 11,38.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Φενέρ – Μπόντρουμσπορ Προγνωστικά

Πάση θυσία τη νίκη θέλει η Φενέρ και αυτό συμβαίνει γιατί έχει χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόροι Γαλατά, με ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό.

Είναι αυτονόητο, ότι κόντρα σε μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή, η γκέλα… απαγορεύεται. Η Φενέρ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες (όλες με γκολ), αλλά οι δύο είναι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η απόδοση στη νίκη της είναι μικρή, αλλά ομορφαίνει, εάν προσθέσουμε και το over 2,5 γιατί φτάνει στο 1,90.

Οι φιλοξενούμενοι είναι… τσακωμένοι με τα over, αλλά σε παιχνίδι με την Φενέρ είναι πιθανό να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Άρσεναλ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αναμετρούν τις δυνάμεις τους, δύο ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ τα πηγαίνει καλύτερα. Σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από το Λονδίνο, θα προσπεράσει τη Σίτι και θα βρεθεί στην κορυφή.

Αν κερδίσουν οι «κανονιέρηδες» θα μειώσουν την διαφορά από την πρώτη θέση στους τρεις βαθμούς και στον έναν από την σημερινή τους αντίπαλο. Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, αναφορικά με το σημείο. Θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,72.

Ίντερ – Γιουβέντους Προγνωστικά

Η Ίντερ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν έβγαλε αντίδραση. Κέρδισε και τα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν και σήμερα στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους είναι και πάλι φαβορί.

Είναι πιθανό να τα καταφέρει, αλλά δεν σας κρύβω ότι μου έκανε εντύπωση η απόδοση στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δέχομαι ότι η Γιουβέντους δεν πείθει με την απόδοσή της και προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Στουτγάρδη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ένα γκολ μπορεί να το πετύχει και θα αγοράσω από την bet365 το goal/goal σε απόδοση 2,05.

Φιορεντίνα – Ρόμα Προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Φιορεντίνα. Μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία της ματς και στα δύο πιο πρόσφατα, όχι μόνο κέρδισε αλλά σημείωσε και 10 γκολ και μάλιστα εκτός έδρας! Έξι έβαλε στη Λέτσε και τέσσερα στη Σεντ Γκάλεν για το Κόνφερανς Λιγκ.

Σήμερα υποδέχεται τη Ρόμα και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισε με 1-0 τη Ντιναμό Κιέβου και θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Φλωρεντία. Θα αγοράσω το  goal/goal σε απόδοση 1,72.

πηγή: bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ