Οι 23 «εκλεκτοί» του Μεξικού για το Μουντιάλ

Οι 23 «εκλεκτοί» του Μεξικού για το Μουντιάλ

Με τους Γκουαρδάδο, Ρέγιες και Μορένο θα ταξιδέψει για τα γήπεδα της Ρωσίας η αποστολή του Μεξικού, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Αζτέκων Χουάν Κάρλος Οσόριο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού Χουάν Κάρλος Οσόριο ανακοίνωσε την αποστολή για το προσεχές Μουντιάλ της Ρωσίας και σε αυτή συμπεριέλαβε τους Αντρές Γκουαρδάδο, Ντιέγκο Ρέγιες και Έκτορ Μορένο, παρόλο που δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο νικηφόρο φιλικό κόντρα στην Σκωτία (1-0), εξαιτίας των τραυματισμών τους.

Επίσης στην αποστολή θα βρίσκεται και ο 39χρονος Ράφα Μάρκες, που θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα είναι το πέμπτο της καριέρας του.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Χεσούς Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Γκιγιέρμο Οτσόα (Σταντάρ Λιέγης), Αλφρέδο Ταλαβέρα (Τολούκα).

Αμυντικοί: Έκτορ Μορένο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μιγκέλ Λαγιούν (Σεβίλλη), Ντιέγκο Ρέγιες (Πόρτο), Ούγκο Αγιάλα (Τίγκρες), Κάρλος Σαλσέδο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Χεσούς Γκαγιάρδο (Μοντερέι), Έντσον Άλβαρες (Αμέρικα).

Μέσοι: Τζόναθαν Ντος Σάντος (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ραφαέλ Μάρκες (Άτλας), Αντρές Γκουαρδάδο (Μπέτις), Έκτορ Ερέρα (Πόρτο), Μάρκο Φαμπιάν (Άιντραχτ Φρανκφούρτης),

Επιθετικοί: Τζιοβάνι Ντος Σάντος (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Χαβιέρ Ακίνο (Τίγκρες), Χεσούς Μανουέλ Κορόνα (Πόρτο), Ίρβινγκ Λοσάνο (Αϊντχόφεν), Ραούλ Χιμένες (Μπενφίκα), Χαβιέρ Ερνάντες (Γουέστ Χαμ), Ορίμπε Περάλτα (Αμέρικα), Κάρλος Βέλα (Λος Άντζελες).

https://twitter.com/miseleccionmxEN/status/1003503295858663424

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ