Καραϊσκάκης – ΟΦΗ 1-2

Εντυπωσιακός ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της ΑΕ Καραϊσκάκης και οδεύει ανενόχλητος προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νίκη και για τον ΑΟΧ Κισσαμικός επί του Απόλλωνα Πόντου (2-1).

Ασταμάτητος ο ΟΦΗ που έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στη Superleague αγωνίζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και το αήττητο σερί του προκαλεί δέος. Η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε τελευταία φορά στις 28 Ιανουαρίου. Έκτοτε μετρά 16 νίκες και 2 ισοπαλίες! Τελευταίο «θύμα» της η ΑΕ Καραϊσκάκης (2-1).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42΄ με το σουτ του Ψιάνου όμως οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση φεύγοντας από την Άρτα με το τρίποντο της νίκης (2-1). Πιο συγκεκριμένα, στην επανάληψη συγκεκριμένα στο 80΄ο Θανάσης Ντίνας με προβολή έκανε το 1-1 και στην εκπνοή με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης (46’ Μπεκατώρος), Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Μακρής, Ψιάνος, Κόλλινς (69’ Χούσος), Μακρίδης, Ρανγκέλοφ, Λουκίνας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (67’ Λεάλ), Ντίνας (90+3 Βαφέας), Κουτσιανικούλης (55’ Κοέλιο), Μάνος, Βουό.

ΑΟΧ Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου 2-1

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός και ο Κισσαμικός στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Πόντου (με εντυπωσιακή ανατροπή στην εκπνοή της αναμέτρησης) και έφτασε τα οκτώ ματς αήττητος. Στο 32ο λεπτό ο Βεργώνης άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα Πόντου με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Μπρίτο, αλλά στις καθυστερήσεις ο γηπεδούχος Κισσαμικός επέβαλλε τον νόμο του. Με δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη.

Συγκεκριμένα ο Τόλι στο 92ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα (1-1) και ο Βρεττός στο 95′ έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Στην 4η θέση με 58 βαθμούς ο ΑΟΧ Κισσσαμικός, στην 7η με 47 ο Απόλλων Πόντου.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (74’ Χαλκιαδάκης), Γκίνη (80’ Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας (34’ Τσεμπερίδης), Λιόνης, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (70’ Δόρης), Βεργώνης, Χασομέρης (82’ Κυβελίδης), Μπρίτο, Βλαχομήτρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από