Αταμάν για Γιουρτσεβέν: «Χρωστάει συγγνώμη στον τουρκικό λαό»

Αταμάν για Γιουρτσεβέν: «Χρωστάει συγγνώμη στον τουρκικό λαό»

Την οργή του για την συμπεριφορά του Ομέρ Γιουρτσεβέν έδειξε σε δηλώσει το ο Εργκίν Αταμάν που ανέφερε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως παράδειγμα.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν δεν έδωσε το παρών στην προετοιμασία της Τουρκίας για το ερχόμενο Eurobasket παρά την κλήση του και ο Εργκίν Αταμάν που είναι προπονητής του στην Τουρκία έδειξε την οργή του μέσω δηλώσεων,

Τόνισε πως ο γκάρντ των Μαϊάμι Χιτ πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Τουρκικό λαό και ανέφερε το παράδειγμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης:

Αναλυτικά το όσα είπε:

«Είμαι σοκαρισμένος που δε βρέθηκε στην προετοιμασία. Ήταν στο ρόστερ στα προηγούμενα παιχνίδια και έπαιξε καλά. Προσπαθήσαμε να τον πλησιάσουμε με τους βοηθούς μου αλλά δε μας απαντούμε. Κάλεσε τον Πρόεδρο και μας άφησε να μιλάμε με έναν Αμερικανό μάνατζερ».

«Εδώ παίζουμε δυνατά με πιο σοβαρά φιλικά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε και είχε μία εκπληκτική εμφάνιση. Ο άνθρωπος χαίρεται, το ζει. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν. Ο μόνος τρόπος να δεχτούμε πίσω τον Ομέρ είναι να ζητήσει συγγνώμη από τον τουρκικό λαό, στον οποίο έχει χρέος. Δεν είμαστε εδώ μόνο για να παίξουμε μπάσκετ αλλά και για να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της Τουρκίας»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ