Άρης : Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο οι παίκτες

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών επισκέφτηκε την παιδογκολογική μονάδα και μοίρασε δώρα.

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΠΑΕ Άρης για μια ακόμη φορά με επίσκεψη στην παιδογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, σε συνεργασία με τον σύλλογο Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) το απόγευμα της Μ. Δευτέρας. Οι Μανώλης Τζανακάκης, Μπράνισλαβ Νίκιτς και Πέτρος Κανακούδης από πλευράς παικτών, όπως και ο γενικός αρχηγός, Στάθης Φριλίγγος, μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά, που δίνουν σκληρή μάχη καθημερινά.

Ο Πέτρος Κανακούδης έκανε δηλώσεις εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και τόνισε πόσο σημαντικές είναι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες: «Διανύουμε τη Μ. Εβδομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους που πήραν τη πρωτοβουλία. Για τα παιδιά εύχομαι ο καρκίνος να είναι πλέον μόνο ένα ζώδια. Ατομικές ή μαζικές, τέτοιες ενέργειες που μπορούν να βοηθήσουν καλό είναι να γίνονται. Καλή Ανάσταση σε όλους».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Στάθης Φριλίγγος, ο οποίος έδωσε τις δικές του ευχές: «Συγχαρητήρια στο Μ.Α.Ζ.Ι. για τη σπουδαία δουλειά. Ο Άρης πρωτοστατεί σε τέτοια θέματα, και μαζί με την ανάσταση και της ομάδας εύχομαι τα παιδιά αυτά να ζήσουν τη δική τους. Καλό Πάσχα σε όλους. Με τον Άρη φέτος να απολαύσουμε αυτό που τόσα χρόνια περιμένουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τη Μ. Τετάρτη μίλησε ο Μπράνισλαβ Νίκιτς, ο οποίος εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο χτεσινό ματς με τη Δόξα Δράμας: «Από την αρχή της χρονιάς υπήρχε ο στόχος της ανόδου. Πλέον μπήκε στο πλάνο και η πρώτη θέση, την οποία θέλουμε πολύ, όπως και να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μα δυνατή ομάδα, που έχει πιάσει ρυθμό. Μακάρι να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον χαρούμε. Είμαστε πανέτοιμοι, θα μπούμε όπως στα άλλα ματς με στόχο τη νίκη, ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση. Το αξίζουμε και θα τα καταφέρουμε. Για το παιχνίδι με τη Δόξα είμαι πολύ περήφανος που πήραμε τη νίκη μπροστά σε τόσο κόσμο. Και άλλες φορές γέμισε το Κλεάνθης Βικελίδης φέτος αλλά φέραμε ισοπαλίες. Ήταν σπουδαία η ατμόσφαιρα, μου τα έλεγε και ο πατέρας μου αλλά την έζησα κι εγώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από