Παυλίδης : «Να μην φοβάται τίποτα ο κόσμος»

Παυλίδης : «Να μην φοβάται τίποτα ο κόσμος»

Το μήνυμα που έστειλε ο μέσος του Άρη στους οπαδούς της ομάδας του στη media day που διοργάνωσε η ΠΑΕ.

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Εργοτέλη αλλά και στην αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της media day στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Μπάμπης Παυλίδης. Ο εκ των αρχηγών του Άρη έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας του:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα, το είδαμε και απέναντι στην Παναχαϊκή. Είχε αγωνιστικό πλάνο και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Άρη. Απέναντι στα Τρίκαλα και απέναντι στην Καλλιθέα ήμασταν καλύτεροι. Ειδικά στο παιχνίδι του Ελ Πάσο, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια. Δεν πρέπει να έχεις πίεση και άγχος , αλλά να παρουσιάζεσαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την διαιτησία: «Είναι κάτι που δεν πρέπει να απασχολεί τους παίκτες αλλά την διοίκηση. Δεν είμαστε αρμόδιοι. Μας στεναχωρεί ότι δεν μας συμπεριφέρονται όπως πρέπει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Θεωρώ ότι θα διορθωθεί αυτό. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Προβλήματα με την διαιτησία υπάρχουν από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να κοιτάξουν το θέμα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Τόσο στα εντός όσο και στα εκτός. Ξέρουμε ότι προβληματίστηκε από τις δυο ισοπαλίες, όμως θέλω να του πω να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας και να μην φοβάται τίποτα. Με το πάθος και τη θέληση που βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την κρισιμότητα των επόμενων παιχνιδιών: «Αυτές οι αναμετρήσεις θα κρίνουν την άνοδο. Δεν κοιτάμε όμως το μέλλον, αλλά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και θέλουμε τη νίκη».

Για την προσωπική του απόδοση: «Νομίζω ότι μπορώ να δώσω περισσότερα. Τώρα άρχισα να κερδίζω θέση βασικού και θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη του. Σαν αρχηγός πρέπει να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Αυτό είπαμε και στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα».

Για την ήττα της Παναχαϊκής από τον Εργοτέλη: «Σίγουρα βοηθάει ψυχολογικά, όμως εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε τη πρώτη θέση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ