Ντόρτμουντ: Ετοιμάζει φιλικό για την ενίσχυση πλημμυροπαθών (pic)

Ντόρτμουντ: Ετοιμάζει φιλικό για την ενίσχυση πλημμυροπαθών (pic)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν μένει αμέτοχη με τις πλημμύρες να σαρώνουν Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. διοργανώνοντας φιλικό για την ενίσχυση των πληγέντων από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι πλυμμήρες που πλήττουν χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης δε λένε να κοπάσουν και ο αριθμός των θυμάτων συνεχίζει να ανεβαίνει, καθώς ήδη περισσότεροι από εβδομήντα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Με τη Γερμανία να πλήττεται, η Ντόρτμουντ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.

Οι Κίτρινοι της κοιλάδας του Ρήνου σχεδιάζουν φιλική αναμέτρηση, όλα τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών. Ο αντίπαλος και η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και σχολιαστής του ESPN για τη Bundesliga, Ντέρεκ Ρέι, ενημέρωσε για το σχέδιο της Ντόρτμουντ σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Η Μπορούσια Ντόρτμουυντ γνωστοποίησε τις προθέσεις της σχετικά με τη διοργάνωση αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για να συνδράμουν τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στα κρατίδια της Ρηνανίας- Βεστφαλίας και Ρηνανίας-Παλατινάτο. Η πολύ επηρεασμένη πόλη του Χάγκεν απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα από το Ντόρτμουντ. Ο αντίπαλος και η ημερομηνία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ