Χωρίς κατηγορία

Μπορεί η Ισπανία να μην κατάφερει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, ωστόσο ο Πέδρι κατάφερε να ξεχωρίσει και να δείξει για ακόμη μία φορά το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει.
Ο 18χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα ήταν απολαυστικός σε όλο το Euro και κόντρα στην Ιταλία κατάφερε να ολοκληρώσει το 90λεπτο με 100% επιτυχία στις μεταβιβάσεις του! Για τον μέσο των «μπλαουγκράνα» μίλησε και ο προπονητής του στη «φούρια ρόχα», Λουίς Ενρίκε, με τον Ισπανό να πλέκει το εγκώμιο του 18χρονου και να τον παρομοιάζει με τον Αντρές Ινιέστα.
«Είδατε τι τουρνουά έκανε ο Πέδρι; Δεν έχω δει ποτέ ξανά έναν 18χρονο να παίζει έτσι, όπως ο Πέδρι. Ούτε καν ο Ινιέστα. Είναι πραγματικά τρελό. Πρέπει να τον προστατέψουμε», ανέφερε ο Λουίς Ενρίκε.