Ο οιωνός που στέλνει την κούπα στην Αγγλία (pic)

Ο οιωνός που στέλνει την κούπα στην Αγγλία (pic)

To απίστευτο στατιστικό που στέλνει την κούπα στην Αγγλία.

Η Αγγλία επικράτησε με 2-0 της Γερμανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro. Tα Τρία Λιοντάρια ήταν ανώτερα σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και με γκολ των Στέρλινγκ και Κέιν πήραν την νίκη και την πρόκριση. Πλέον, το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα αντιμετωπίσει στους «8» τον νικητή του ζευγαριού Σουηδία-Ουκρανία.

Mε όπλο την καλή αμυντική της λειτουργία η Αγγλία έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Είναι η μοναδική ομάδα του Euro που δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμα, έχοντας την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Αυτό συνέβη και στον παιχνίδι με την Γερμανία, με τα Πάντσερ να μην βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Νωρίτερα είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Κροατία (1-0), Σκωτία (0-0) και Τσεχία (1-0).

Τελευταία φορά που τα Τρία Λιοντάρια είχαν επαναλάβει αυτήν την επίδοση ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966. Tότε οι Άγγλοι είχαν κρατήσει στο μηδέν την Ουρουαγουάη (0-0), το Μεξικό (2-0), την Γαλλία (2-0) και την Αργεντινή (1-0) και είχαν φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, κατακτώντας και το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στην Γερμανία (4-2) στην παράταση.

Πλέον, αυτό που μένει είναι αν η ιστορία θα γραφτεί με τον ίδιο τρόπο και η Αγγλία κατακτήσει το Euro.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ