Αγγλία: Τεράστια ζήτηση σε «μαϊμού» φανέλες από τους οπαδούς της (pics)

Αγγλία: Τεράστια ζήτηση σε «μαϊμού» φανέλες από τους οπαδούς της (pics)

Η... απαγορευτική τιμή στην οποία πωλείται η φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, αναγκάζει τους οπαδούς της να προσφύγουν στην «μαύρη αγορά».

Στην Αγγλία, η επίσημη εμφάνιση της εθνικής ομάδας φαίνεται πως έχει χάσει τη «μάχη» των πωλήσεων από την αντίστοιχη «μαϊμού» μπλούζα, η οποία πωλείται σε πάγκους έξω από τις παμπ και το Γουέμπλεϊ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι το κιτ που πωλείται στα καταστήματα γνωστής αλυσίδας ενδυμάτων, έχει σχεδόν την τετραπλάσια τιμή από αυτή της «μαύρης αγοράς».

Όπως ήταν φυσικό, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας ζήτησε από τους υποστηρικτές της να αγοράζουν τα επίσημα προϊόντα των «Τριών Λιονταριών», με την αιτιολογία ότι παράνομες αγορές εμποδίζουν την επένδυση στο άθλημα.

«Δυστυχώς, η πίστη που δείχνουn οι οπαδοί στην ομάδα μας, μερικές φορές γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης από άτομα και εταιρείες που χρησιμοποιούν ανεπίσημα το όνομα, την εικόνα και τα σήματά μας, για να πουλήσουν και να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η FA.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ