Γελάνε και τα τσιμέντα: Ο Λουκάκου λέει ότι τον… ζηλεύει ο Ρονάλντο των 783 γκολ!

Γελάνε και τα τσιμέντα: Ο Λουκάκου λέει ότι τον… ζηλεύει ο Ρονάλντο των 783 γκολ!

Τη δύναμη και την ευστοχία του Ρομέλου Λουκάκου ζηλεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τον Βέλγο επιθετικό.

Σε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φώναξε «παρών» και έδειξε την κλάση του, καθώς σκόραρε δύο φορές από το σημείο του πέναλτι στο μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Euro.

Δύο πολύ σημαντικά τέρματα για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, καθώς κόντρα στους «τρικολόρ» έφτασε τα 109 γκολ σε εθνικό επίπεδο και πλέον χρειάζεται μόλις ένα ακόμα για να μείνει μόνος του στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Κι όμως, ο Ρομέλου Λουκάκου δήλωσε πως ο 36χρονος τον ζηλεύει! Λίγα 24ωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Βελγίου με την Πορτογαλία για τους «16», ο επιθετικός της Ίντερ δε δίστασε να πει πως ο Ρονάλντο ζηλεύει τη δύναμη του και την ευστοχία του!

«Βγήκε πρώτος σκόρερ της Serie A φέτος, αλλά εγώ πανηγύρισα το πρωτάθλημα. Ηταν πάρα πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο με την Ιντερ, αυτός ήταν ο στόχος μου. Τίποτα άλλο. Στον Κριστιάνο ζηλεύω τις ντρίμπλες και το σουτ. Από την άλλη, αυτός πιστεύω ότι ζηλεύει τη δύναμή μου και την ευστοχία μου. Και το παιχνίδι μας ως ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ