Χωρίς κατηγορία

«Πλήγμα» για τη Γαλλία και τον Ντιντιέ Ντεσάν! Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Euro καθώς ο τραυματισμός του απέναντι στην Ουγγαρία ήταν σοβαρότερος από ότι είχαν υπολογίσει αρχικά οι «τρικολόρ»!
Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα και συγκεκριμένα την «L’ Equipe», ο 22χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα χτύπησε στο γόνατο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τους Ούγγρους και αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο.
Ο Ντεμπελέ πέρασε σήμερα από εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει κάνει… ζημιά στο γόνατο, με αποτέλεσμα να βγαίνει οριστικά νοκ άουτ για το υπόλοιπο της διοργάνωσης, ενώ η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται να γίνει μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία.