Άρης : Τα εισιτήρια με Τρίκαλα

Άρης : Τα εισιτήρια με Τρίκαλα

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τα Τρίκαλα, αναφέροντας μάλιστα πως όσοι φίλοι των κίτρινων πάνε, θα βοηθήσουν οικονομικά και την ομάδα μπάσκετ με την αγορά κουπονιού.

Η διάθεση των εισιτηρίων του Άρη για το ματς με τα Τρίκαλα συνεχίζεται και μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Ερασιτέχνης έχει κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας ώστε να δώσει το παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να στηρίξει και την ομάδα μπάσκετ με την αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης με τα Τρίκαλα (04/03, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9

10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων)

25 ευρώ στα VIP

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη από την ARIS F.C. Boutique (Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00, Τετάρτη-Σάββατο 10:00-15:00), ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 12:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ