Euro 2020 μέρα δεύτερη: Το πρόγραμμα της ημέρας

Euro 2020 μέρα δεύτερη: Το πρόγραμμα της ημέρας

Τρία παιχνίδια έχει το... μενού της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Euro σήμερα...

Αφού έγινε η πρεμιέρα στη Ρώμη, όπου οι Ιταλοί έκαναν… ποδαρικό με το δεξί και επικράτησαν με 3-0 των Τούρκων, πλέον μπαίνουμε ολοκληρωτικά σε Euro mode και ετοιμαζόμαστε για τη δεύτερη ημέρα.

Τρία παιχνίδια το μενού σήμερα. Το ένα από τον πρώτο όμιλο και τα υπόλοιπα δύο από τον δεύτερο. Στο πρώτο – χρονικά – παιχνίδι της ημέρας, Ουαλία και Ελβετία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μπακού (16:00) του Αζερμπαϊτζάν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Οι δύο ομάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη βαριά ήττα της Τουρκίας, καθώς με ένα θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ! Φαβορί στα… χαρτιά είναι οι Ελβετοί που έχουν πιο δυνατό και ποιοτικό ρόστερ, ωστόσο οι Ουαλοί απέδειξαν στο προηγούμενο Euro της Γαλλίας πως είναι ικανοί για να χτυπήσουν τον κάθε αντίπαλο…

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, Δανία και Φινλανδία (19:00) κόβουν το νήμα του δεύτερου ομίλου στην Κοπεγχάγη, με τους Δανούς να έχουν ένα… πλεονέκτημα λόγω έδρας. Οι θεωρητικά γηπεδούχοι έχουν ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ των τελευταίων ετών και ευελπιστούν σε μία καλή πρεμιέρα ώστε να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Από την άλλη, οι Φινλανδοί θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε μία μεγάλη διοργάνωση, κάτι που ήδη είναι μία μεγάλη επιτυχία για το έθνος…

Τέλος, Βέλγιο και Ρωσία κλείνουν την αυλαία στην Αγία Πετρούπολη (22:00), στο… υποθετικά πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παίζει μόνο για τη νίκη, ώστε να τελειώσει όσο νωρίτερα γίνεται με την υπόθεση της πρόκρισης, αλλά και για να… δείξει πράγματα.

Απών θα είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμη από το χτύπημα που δέχτηκε στον τελικό του Champions League, ενώ από τον πάγκο αναμένεται να ξεκινήσει ο Έντεν Αζάρ που δεν είναι ακόμη στο 100%…

Οι Ρώσοι από την άλλη πηγαίνουν στο Euro με αρκετές φιλοδοξίες, επιθυμώντας να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που είχαν στο τελευταίο Μουντιάλ που έγινε στα εδάφη τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ