Κέιν: «Θα το θεωρήσω αποτυχία αν δεν πάρω τρόπαιο με την Αγγλία»

Κέιν: «Θα το θεωρήσω αποτυχία αν δεν πάρω τρόπαιο με την Αγγλία»

Ο Χάρι Κέιν ανέδειξε την ανάγκη που υπάρχει στη χώρα για έναν ποδοσφαιρικό τίτλο.

Την έλλειψη ενός τροπαίου για την Εθνική ομάδα της χώρας ανέδειξε με δηλώσεις ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός τόνισε ότι είναι υποχρέωση των Άγγλων παικτών να οδηγήσουν την πατρίδα τους σε έναν διεθνή τίτλο και ο ίδιος θα θεωρήσει αποτυχία του αν δεν το καταφέρει:

«Η μητέρα μου, ελπίζω να μην την πειράξει που θα αποκαλύψω την ηλικία της, γεννήθηκε το 1966. Ο πατέρας μου το 1964, οπότε ήταν 2 ετών όταν η Αγγλία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι πολύ παλιά αυτό και επαφίεται σε μας να το διορθώσουμε.

Νομίζω πως αν τελειώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής χωρίς να κερδίσω σημαντικό τρόπαιο με την Αγγλία, θα το θεωρήσω αποτυχία. Αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα προοδεύουμε, έχουμε περιθώριο να βελτιωθούμε, αλλά αυτός είναι ο στόχος και νομίζω μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για τα φαβορί του τουρνουά: «Υπάρχουν αρκετές προσδοκίες, αλλά υπάρχει και μεγάλη πίστη. Γνωρίζω αυτούς τους παίκτες και αισθάνομαι ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. Υπάρχουν ορισμένες σπουδαίες ομάδες, όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και για να το κατακτήσουμε, πρέπει να νικήσουμε ορισμένες απ’ αυτές.

Αυτή είναι η πρόκληση. Σίγουρα, όμως, καμία απ’ αυτές τις ομάδες δεν θα θέλει να μας αντιμετωπίσει. Αρκετοί από τους καλύτερους παίκτες τους αγωνίζονται εναντίον μας κάθε εβδομάδα. Γνωρίζουν ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος για όλους τους»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ