Όμιλος Εστίασης Vivartia

Όμιλος Εστίασης Vivartia

Προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ο Όμιλος Εστίασης Vivartia υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα επενδύσεων στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Με την ολοκλήρωσή του, ο Όμιλος θα διαθέτει συνολικά 24 διαφορετικά concepts στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με 48 σημεία σε Αεροδρόμια, 76 σημεία σε Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών και 126 σημεία σε επιβατικά Πλοία.

Την επομένη της άρσης των περιορισμών κίνησης, στην αρχή του δρόμου της επιστροφής στη κανονικότητα η οικογένεια της Vivartia είναι εδώ, έτοιμη να υποδεχθεί με πολιτική «ανοικτών θυρών» τους ταξιδιώτες αλλά και τους τουρίστες. Άλλωστε, το καλωσόρισμα θα γίνει και σε καινούργια σημεία που συνδυάζονται με must προορισμούς και πληθώρα ιδιαίτερων επιλογών όπως τα ανακαινισμένα αεροδρόμια της Fraport στη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη και την Μύκονο αλλά και οι δύο ριζικά ανακαινισμένοι Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Νέας Οδού στην περιοχή του Σχηματαρίου. «Αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις και καταφέραμε να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση, επενδύοντας σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με τη χρήση νέων τεχνολογιών», δηλώνει ο Ανδρέας Τσουκάλης, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Εστίασης της Vivartia. Ο ίδιος επισημαίνει ότι «ο τουρισμός θα συνεισφέρει σημαντικά στη συνολική πορεία ανάκαμψης της Χώρας μας και, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής εμπειρίας, δηλώνουμε το παρών σε αυτή την εθνική προσπάθεια. Η δική μας συμβολή είναι να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που έχουν πάντα στο επίκεντρο την ικανοποίηση και την ασφάλεια των πελατών μας».

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia διατηρεί παραδοσιακά σημαντική παρουσία στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, η οποία ενισχύεται διαρκώς λόγω του ιδιαίτερα διευρυμένου χαρτοφυλάκιου της, το οποίο εκτός από μεγάλες αλυσίδες – όπως τα Goody’s Burger House, τα everest, τα Flocafé Espresso Room και η La Pasteria περιλαμβάνει και μια πληθώρα από μεμονωμένα, πρωτοποριακά concepts.

Μάλιστα, εκτός από τα γνωστά σήματα του Ομίλου, ο προγραμματισμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση αρκετών νέων concepts, από προτάσεις mainstream καφέ και trendy snacking, μέχρι πολυτελή εστιατόρια και ατμοσφαιρικά μπαρ. Τα conceptsσχεδιάζονται από τους ειδικούς του Ομίλου σύμφωνα με το προφίλ των επισκεπτών του κάθε χώρου, ενώ διαθέτουν μεγάλη ποικιλία και εύρος προϊοντικών κατηγοριών, ώστε να καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και όλες τις ώρες της ημέρας.

Στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος θα λειτουργήσει – επιπλέον των υφιστάμενων – 5 διαφορετικά concepts. Εκτός από το γνωστό Flocafé Espresso Room, παρουσιάζει το νέοPasteria del Mondo, μια διαφορετική εκδοχή αυθεντικής Ιταλικής κουζίνας, η οποία εκτός από τις κλασικές προτάσεις περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συνταγές με βάση το κρέας, καθώς και μια πλήρη λίστα κρασιών με Ελληνικές και διεθνείς ετικέτες. Επιπλέον, στο νέο αεροδρόμιο «Μακεδονία» φτάνει το ιταλικό Bistro dei Cavalieri μετά από μια επιτυχημένη πορεία στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Μυκόνου. Η γκάμα των σημείων συμπληρώνεται από τα νέα concepts Fabrica και Seed & Nutsτα οποία προσφέρουν αγαπημένες bakery συνταγές και υγιεινά snacks αντίστοιχα.

 

To Bistro dei Cavalieri στο Αεροδρόμιο της Ρόδου


 

Για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, ο Όμιλος έχει σχεδιάσει το νέο luxury resto-bar El Pelicano,με μια ευρεία γκάμα, από trendy snacks με τοπικά υλικά μέχρι ιδιαίτερες γεύσεις sushi, πρωτότυπα cocktails, καθώς και μια αξιόλογη λίστα Ελληνικών κρασιών. Το concept είναι πλήρως εναρμονισμένο με το ιδιαίτερο σχεδιαστικό ύφος του εξωτερικού χώρου του αεροδρομίου, το οποίο θυμίζει περιστερώνα.

 

 

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του resto-bar El Pelicano που κατασκευάζεται στο Αεροδρόμιο της Μυκόνου


 

Τέλος, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης παρουσιάζονται δύο νέα concepts: το μοντέρνο resto-bar Bonheur και το ατμοσφαιρικό και πολυτελές cocktail restaurant Caldera, το οποίο μας μεταφέρει τη μαγική αίσθηση του ηφαιστείου.

 

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του ατμοσφαιρικού Caldera που κατασκευάζεται στο Αεροδρόμιο της Σαντορίνης




 
Σημαντική είναι η αναβάθμιση και των δύο Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Νέας Οδού στην περιοχή του Σχηματαρίου, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση.

Στο ρεύμα προς Λαμία, ο σταθμός φιλοξενεί ένα πλήρως ανακαινισμένο everest, το conceptΕλληνικής κουζίνας Herbs & Olives και το ιταλικό concept snacking & καφέ Forno Luca το οποίο ο Όμιλος έχει ήδη τοποθετήσει σε κάποια αεροδρόμια με μεγάλη επιτυχία.

Στο ρεύμα προς Αθήνα, θα μπορεί κανείς να βρει ένα εντελώς καινούριο Goodys Burger House και τη νέα πρόταση του Ομίλου στην κατηγορία boulangerie, το Grain de Blé. 

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του ρεύματος καθόδου στα ΣΕΑ Σχηματαρίου: Ένα ολοκαίνουργιο Goody’s Burger House και το boulangerie Grain de Ble.



 

Ο Όμιλος με λίγα λόγια

 

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia, είναι ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Ελλάδα, λειτουργώντας και αναπτύσσοντας τα πλέον δυναμικά σήματα στον κλάδο της εστίασης. Αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, απασχολώντας, περισσότερους από 5.000 – άμεσα & έμμεσα – εργαζομένους, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία και ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα των τοπικών κοινωνιών. Ο Όμιλος λειτουργεί 2 σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 300.000 πελάτες σε περισσότερα από 560 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του καταναλωτή.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ