Τρίκαλα – Παναχαϊκή 0-1

Η Παναχαϊκή επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα των Τρικάλων και ανέβηκε στο δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League επέστρεψε η Παναχαϊκή, η οποία πέρασε από τα Τρίκαλα (1-0) και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Σούλη να μπλοκάρει έυκολα την κεφαλιά του Σαχινίδη. Η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοση της και είχε δοκάρι στο 31′ με τον Μωραΐτη. Μόλις εννιά λεπτά αργότερα οι Πατρινοί πήραν το προβάδισμα, με τον Στεργίδη να κάνει το γύρισμα και τον Λεάντρο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα ήταν αυτά που πίεσαν και αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης, φτάνοντας πολύ κοντά 67′, όμως ο Σούλης πρόλαβε τον Τσιάρα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυαν των Πατρινών. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και είχαν δοκάρι στο 74′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν άλλαξε κάτι με την Παναχαϊκή να παίρνει το τρίποντο και να φτάνει στους 40 βαθμούς και τα Τρίκαλα να μένουν 30.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (79’ Γροντής) , Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70’ Ζγκούρη), Τόμιτς (56’ Ν’ Λουντουλού), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο (68’ Πολυχρόνης) , Στεργίδης (81’ Πλέγας), Φωτάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης (90’ Πολίμος), Μωραΐτης.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/2
Τρίκαλα – Παναχαϊκή 0-1

Κυριακή 25/2
Αιγινιακός – Άρης 15:00
Παναιγιάλειος – Σπάρτη 15:00
Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας 15:00
ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 15:00
Απόλλων Λάρισας – Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)
Απόλλων Πόντου – Βέροια 3-0 (α.α.)

Δευτέρα 26/2
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟΧ Κισσαμικός 15:00
Καλλιθέα – Εργοτέλης 15:00

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από