Περίπου 10.000 τηλεφωνικές κλήσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.
Περίπου 10.000 τηλεφωνικές κλήσεις βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι.
Στόχος να ταυτοποιηθούν οι επικοινωνίες πέντε υπόπτων που έχουν άλλοθι.
Ο αστυνομικός συντάκτης του ΜΕGA Διονύσης Βυθούλκας έδωσε το ρεπορτάζ σχετικά με το κινητό της γυναίκας και τόνισε πως άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν έχει γίνει μόνο στην περιοχή της Καλλιθέας αλλά σε όλη την περιοχή στην οποία κινήθηκε η δράστις – από την Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τα γραφεία όπου έγινε η επίθεση.
Ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Γιώργος Τσούκαλης μίλησε για τα νεότερα δεδομένα της υπόθεσης και επανέλαβε πως ακόμη δεν γνωρίζουμε αν ο ηθικός και ο φυσικός αυτουργός είναι το ίδιο πρόσωπο.
Ανοιχτό άφησε δε το ενδεχόμενο η δράστις να είναι ένα «εμμονικό πρόσωπο» που ενδεχομένως να είχε «χτίσει» στο μυαλό της ότι είχε διαφορές με το θύμα και να μην είχε συναντήσει ποτέ την άτυχη Ιωάννα.
Από την πλευρά της η δικηγόρος-εγκληματολόγος κ. Μαρία Τσιλιάκου τόνισε ότι η εγκληματική ενέργεια ήταν πολύ καλά οργανωμένη.
Εντύπωση πάντως, όπως είπε, προκαλεί το γεγονός ότι οι Αρχές στέκονται σε πέντε υπόπτους, και συγκεκριμένα σε πέντε γυναίκες που είχαν κίνητρο για την επίθεση. Είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, σχολίασε.
Ο κ. Τσούκαλης προσέθεσε ακόμη ένα στοιχείο: Κατά την εκτίμησή του, η δράστις πριν προβεί στην επίθεση, ενδεχομένως να μην είχε ελέγξει μόνο τον «χωροχρόνο» του εργασιακού περιβάλλοντος αλλά να είχε επιτηρήσει ακόμη και το σπίτι του θύματος για να επιλέξει πού θα κάνει την επίθεση.