Κίνα: Tουλάχιστον δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε έκρηξη στην πόλη Νίνγκμπο

Κίνα: Tουλάχιστον δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε έκρηξη στην πόλη Νίνγκμπο

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 09:00  ( τρεις τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) «σε ένα άδειο οικόπεδο» στην πόλη Νίνγκμπο της επαρχίας Ζετζιάνγκ. Τουλάχιστον 30 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο,  μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV. Για μια «χαοτική κατάσταση» κάνουν  λόγο οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το συμβάν.Από την έκρηξη κατέρρευσαν τα γύρω κτήρια, δημιουργήθηκαν τεράστιες τρύπες […]

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 09:00  ( τρεις τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) «σε ένα άδειο οικόπεδο» στην πόλη Νίνγκμπο της επαρχίας Ζετζιάνγκ.

Τουλάχιστον 30 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο,  μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Για μια «χαοτική κατάσταση» κάνουν  λόγο οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το συμβάν.Από την έκρηξη κατέρρευσαν τα γύρω κτήρια, δημιουργήθηκαν τεράστιες τρύπες σε τοίχους, καταστράφηκαν τα σιδερένια ρολά των καταστημάτων και έσπασαν τα τζάμια κτηρίων σε μια ακτίνα ενός χιλιομέτρου, πρόσθεσε ο ίδιος επικαλούμενος αυτόπτες μάρτυρες.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται, ενώ έχει ξεκινήσει και έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.


Πηγή: Unfollow.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ