
Καθηγητής στη Λάρισα κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη μαθήτρια, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ασέλγειας καθηγητή εις βάρος ανήλικης μαθήτριας στην Λάρισα, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Λάρισας.
Ο κατηγορούμενος πρόκειται για εκπαιδευτικό σε επαρχιακό Λύκειο του νομού, με την ποινική δίωξη να αφορά το αδίκημα της κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Τέθηκε σε αργία ο καθηγητής στην Λάρισα
Μάλιστα, όπως δήλωσε στο onlarissa.gr ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Νίκος Ζέρβας, ο συγκεκριμένος καθηγητής ήδη σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο, καθώς με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας τέθηκε σε αργία.
Ο καταγγελλόμενος πάντως, φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο καθηγητής φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε μαθήτρια και μάλιστα σε χώρο εντός του σχολείου (όχι στην αίθουσα). Η υπόθεση έφθασε με στοιχεία στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας που άμεσα ειδοποίησε τις αρχές. Μάλιστα, ακολούθησε και έρευνα στο σπίτι του εκπαιδευτικού όπου φέρεται να κατασχέθηκε ψηφιακό υλικό σχετιζόμενο με παιδική πορνογραφία.
«Το σημαντικό είναι πως από τη στιγμή που υπήρξαν οι πρώτες υποψίες, μέχρι να τεθεί σε αργία χθες 8 Απριλίου, μεσολάβησαν λίγες ημέρες. Επιδιώξαμε η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται ώστε να μην μπορεί να είναι στο σχολείο ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός» δήλωσε στο onlarissa.gr ο κ. Ζέρβας.