Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας

Από τις 10.30 το πρωί αναμένεται να κλείσουν οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή το πρωί της Πέμπτης γύρω από τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος για την τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας «στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας νέου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας αύριο (13-3-2025) θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπή κυκλοφορίας, απαγόρευση στάσης – στάθμευσης) στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος και του Προεδρικού Μεγάρου, από ώρα 10.30΄μέχρι πέρατος αυτής».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πότε είναι η ρεβάνς με την Γιαστρέμπσκι και πώς οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στο Final Four

Το τελετουργικό
Η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τους παραπάνω οδικούς άξονες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με το τελετουργικό τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα θα υποδεχθούν στο Μέγαρο της Βουλής, στην είσοδο του Άγνωστου Στρατιώτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικήτας Κακλαμάνης.

Στο μνημείο, θα έχουν παραταχθεί Αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων προς επιθεώρηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας θα καταθέσει στέφανο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο στην Ηρώδου Αττικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από