
Την τελευταία της πνοή άφησε η επιβάτιδα του ταξί που συγκρούστηκε με κολώνα στην Πειραιώς, ενώ από το τροχαίο είχε χάσει τη ζωή του και ο οδηγός
Την τελευταία της πνοή άφησε η 61χρονη, η οποία επέβαινε στο ταξί το οποίο ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου οδηγού του.
Το τροχαίο στην Πειραιώς
Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έγινε στο ύψος του αριθμού 171 στην Πειραιώς, με τον οδηγό ταξί για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω, να χάνει τον έλεγχο του οχήματος και να το ρίχνει πάνω σε κολώνα, στο διάζωμα.
Διαβάστε επίσης: Αναχώρησε για τη Νορβηγία ο Ολυμπιακός (pics, vid)
Η τροχαία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός ταξί έχασε τον έλεγχο και αν στο δυστύχημα εμπλέκεται κάποιο άλλο όχημα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι: «Κατέβαινα την Πειραιώς και ξαφνικά βλέπω από την απέναντι πλευρά ένα ταξί να ανεβαίνει το κράσπεδο και χωρίς φρένα έπεσε πάνω στην κολώνα. Σταμάτησα πιο κάτω, γύρισα και εκείνη την στιγμή πέρναγε ένα ασθενοφόρο, πήραν την επιβάτη που ήταν πίσω όπου είχε πεταχτεί πάνω στο ταμπλό. Μετά ήρθε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, τσέκαραν τον οδηγό αλλά δυστυχώς δεν φόραγε ζώνη και έπεσε πάνω στην κολώνα και αφρενάριστος, για εμένα κάτι έπαθε».