Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι

Σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο σημείο - Φάρσα ήταν τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι

Φάρσα ήταν τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

Νωρίτερα σήμερα (9/2), ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στο κλείσιμο του σταθμού μετρό στο Μοναστηράκι μετά από απειλητικό τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Διαβάστε επίσης: Ο Τάις, οι επαφές με τη Μονακό και το «παράθυρο» για το ΝΒΑ και τους Λέικερς (pic, vid)

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., άγνωστος τηλεφώνησε στις 15:29 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σταθμό του μέτρο η οποία θα εκραγεί στις 17:38.

Το σημείο είχε αποκλειστεί από αστυνομικούς ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) πραγματοποιούσε ελέγχους στους χώρους του σταθμού.

Πλέον, πραγματοποιείται σταδιακή αποκατάστασης της κυκλοφορίας στο σημείο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ