Πιερία: Δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση του 58χρονου – Τον έθαψε η σύντροφός του πίσω από την αυλή

Πιερία: Δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση του 58χρονου – Τον έθαψε η σύντροφός του πίσω από την αυλή

Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του 58χρονου στην Πιερία - Τον έθαψε η σύντροφός του πίσω από την αυλή - Ομολόγησε στις Αρχές.

Σε εγκληματική πράξη αποδίδεται η εξαφάνιση του 58χρονου από την Πιερία, συγκεκριμένα από την Λεπτοκαρυά, τον Σεπτέμβριο του 2024, καθώς η σύντροφός του φαίνεται να ομολόγησε στις ελληνικές αρχές ότι τον σκότωσε.

Ειδικότερα, κατά τις πληροφορίες του thesstoday.gr, επί μήνες στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσαν την υπόθεση καθώς τα κομμάτια του «παζλ» δεν συνδέονταν σωστά μεταξύ τους. Αντιφάσεις, μπερδεμένες ιστορίες και αρκετά ακόμη στοιχεία οδήγησαν τις Αρχές να κατονομάσουν ως βασική ύποπτη για την εξαφάνιση του 58χρονου τη σύντροφό του, η οποία, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή μιλούσε στο “Φως στο Τούνελ” με συγκινητικά λόγια.

Διαβάστε: Η απόφαση – έκπληξη του Μεντιλίμπαρ για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Τελικά, έπειτα από σειρά ανακρίσεων, η σύντροφός του «έσπασε» και ομολόγησε στις Αρχές το έγκλημα, ενώ αποκάλυψε και το πού ακριβώς έθαψε τον άνδρα πίσω από την αυλή.

Σύμφωνα, δε, με έγκυρες πηγές του τοπικού μέσου, από τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2) έσπευσε στο σημείο ιατροδικαστής και, αφού έσκαψαν τον χώρο, εντόπισαν ανθρώπινα οστά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ