Diddy: Νέες φωτογραφίες από τα πάρτι του ράπερ – το χάπι βιασμού και τα μπουκάλια βότκας

Diddy: Νέες φωτογραφίες από τα πάρτι του ράπερ – το χάπι βιασμού και τα μπουκάλια βότκας

Οι φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται στις αγωγές που κατέθεσε ο δικηγόρος των θυμάτων του Sean Diddy Combs στις αρχές

Nέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως από τα πάρτι στα οποία ο τιτάνας της βιομηχανίας του θεάματος Sean Diddy Combs φέρεται να νάρκωνε και να βίασε τα θύματα του.

Τα φωτογραφικά ντοκουμένα είναι στο φάκελλο των πολλαπλών αγωγών που έχει καταθέσει ο δικηγόρος των θυμάτων, Τόνι Μπάζμπι.

Στις φωτογραφίες ο Sean Diddy Combs απαθανατίζεται να χορεύει με νεαρές γυναίκες. Σε άλλη κοιτάζει στο φακό με τα φερόμενα ως θύματα να το περιτρυγιρίζουν και πολλά μπουκάλια αλκοόλ στο τραπέζι.

Ο Combs φέρεται να νάρκωνε τα υποψήφια θύματα με ουσίες μέσα στα ποτά τους.

Αλλο φερόμενο θύμα μοιράστηκε επίσης μία εικόνα ενός μικρού πλαστικού δοχείου που χρησιμοποιούσε ο Diddy ή το προσωπικό του για το «χάπι του βιασμού».

Το πλαστικό δοχείο που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι υπάλληλοι του Sean Diddy Combs για να ρίξουν στα ποτά των θυμάτων το χάπι βιασμού.

Εμμονή του με τη ροζ κοκαΐνη

Ένα ναρκωτικό που βρέθηκε στον οργανισμό του Λίαμ Πέιν μετά τον θάνατό του είναι η ίδια ουσία που οι υπάλληλοι του Sean Diddy Combs φέρονται να υποχρεώνονταν να έχουν πάντα μαζί τους, σύμφωνα με νέες καταγγελίες.

Η ροζ κοκαΐνη, ένα μείγμα ναρκωτικών που λαμβάνεται είτε σε μορφή χαπιού είτε σε σκόνη και περιέχει έκσταση, κεταμίνη, καφεΐνη και ένα ψυχοτρόπο γνωστό ως 2-CB ή Tusi.

Το ναρκωτικό ήταν προϋπόθεση να υπάρχει στις τσάντες των υπαλλήλων του Κομπς, όπως αναφέρεται σε αγωγή που κατατέθηκε τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραγωγού Ρόντνεϊ «Λιλ Ροντ» Τζόουνς, την οποία εξασφάλισε η Page Six, η πρώην διευθύντρια προσωπικού του Κομπς, Κριστίνα Χοράμ, απαιτούσε «όλοι οι υπάλληλοι, από τον μπάτλερ μέχρι τον σεφ και το προσωπικό καθαριότητας, να κυκλοφορούν με το συγκεκριμένο ναρκωτικό», καθώς και με κοκαΐνη, έκσταση, καραμέλες μαριχουάνας και το GHB, γνωστό ως χάπι βιασμού.

Το χάπι βιασμού

«Ήταν σημαντικό για την κα Χοράμ να είναι πάντα διαθέσιμο το ναρκωτικό που προτιμούσε ο κος Κομπς μόλις το ζητούσε», ισχυρίστηκε ο Τζόουνς.

Ο παραγωγός, ο οποίος μήνυσε τον Κομπς για σεξουαλική επίθεση, υποστήριξε ότι ήταν μάρτυρας της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στον ράπερ και τους «επώνυμους καλεσμένους» του σε σκάφη και σε σπίτια του στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια αγωγή, η πρώην διευθύντρια προσωπικού διέταζε τους υπαλλήλους να «φροντίζουν να είναι ο κος Κομπς πάντα σε κατάσταση μέθης» κατά τη διάρκεια των 13 μηνών που ο Τζόουνς εργάστηκε για αυτήν.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο ίδιος ο Κομπς του πρόσφερε κοκαΐνη μια φορά, αλλά εκείνος απέρριψε την πρότασή του. Λίγο αργότερα, φέρεται να υπέστη σεξουαλική επίθεση σε ένα από τα μπάνια της έπαυλης από τον ξάδελφο της τότε συντρόφου του Κομπς, Γιουνγκ Μαϊάμι.

Στην αγωγή, ο παραγωγός κατηγορεί επίσης τη Γιουνγκ Μαϊάμι, η οποία είχε σχέση με τον ράπερ από το 2021 έως το 2024, ότι μετέφερε ροζ κοκαΐνη για λογαριασμό του διάσημου συντρόφου της και ότι λειτουργούσε ως εργαζόμενη του σεξ γι’ αυτόν.

Η ίδια, η οποία είναι μέλος του συγκροτήματος City Girls, αρνήθηκε τις κατηγορίες τον Απρίλιο.

«Θα σοκαριστείτε από τα ονόματα στη λίστα»

Ο Τόνι Μπάζμπι αναφέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον επτά νέα θύματα, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει ακόμα και ομαδικός βιασμός ενός 13χρονου κοριτσιού.

Ο δικηγόρος δεσμεύτηκε να αποκαλύπτει περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και άλλους διάσημους συνεργούς του Sean Diddy Combs.

«Θα σοκαριστείτε από τα ονόματα στη λίστα» είπε. «Δεν μπορείς να κρύβεις τους σκελετούς στην ντουλάπα για πάντα», πρόσθεσε.

Ο Combs συνελήφθη τον περασμένο μήνα στο Μανχάταν μετά από έρευνα για υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση, βιασμούς, και άλλα εγκλήματα.

Περισσότερα από 100 θύματα ισχυρίζονται ότι ναρκώθηκαν και κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από το κύκλωμα του Sean Diddy Combs. Ενα από αυτά είναι μόλις εννέα ετών.

Οι φωτογραφίες φέρεται να τραβήχτηκαν από ανώνυμο επιχειρηματία στο Λος Άντζελες. Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε σε ένα από τα πάρτι του Diddy και απαθανάτισε τον μουσικό στο φακό λίγες στιγμές πριν τον βάλουν σε ένα δωμάτιο και τον χαϊδέψουν στα απόκρυφα του.

Mε πληροφορίες από Daily Mail & Page Six

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ