Λάρισα: Συνελήφθη ο γιος της 70χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο από σκυλιά στην αυλή της

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στη Λάρισα έπειτα από την επίθεση των σκυλιών της οικογένειάς της τα οποία την κατασπάραξαν.

Στη σύλληψη του 47χρονου γιου της 70χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο από τα έντεκα σκυλιά της οικογένειας προχώρησαν οι άνδρες του Α.Τ. Τυρνάβου, στη Λάρισα.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα στην αυλή της ηλικιωμένης στο χωριό Πλατανούλια, όταν εκείνη βγήκε για να ταΐσει τα ζώα που εκτρέφει ο γιος της.

Τότε, τα δεσποζόμενα σκυλιά τής επιτέθηκαν προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν κάποια παιδιά που περνούσαν απέξω και ειδοποίησαν τους γείτονες. Κανείς όμως δεν τόλμησε να μπει στον χώρο καθώς τα ζώα ήταν σε πολύ άγρια κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία που είχε εν τω μεταξύ κληθεί, αλλά για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά. Όμως, για να μπορέσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να μπει στον χώρο και να παραλάβει τη σορό της, έπρεπε να περιμένουν να φτάσουν από τη Λάρισα ο σύζυγος και ο γιος της 70χρονης ώστε να συγκρατήσουν τα σκυλιά.

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν παιδιά που ειδοποίησαν τους γείτονες, αλλά για την 70χρονη ήταν ήδη αργά

Ο γιος της – που βρίσκεται σε σοκ – μετά τη σύλληψη και τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι τα ζώα θα απομακρύνονταν τις επόμενες μέρες προς υιοθεσία, καθώς ο γιος της 70χρονης θα μετακόμιζε. Τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας θα αποκαλύψει η νεκροψία νεκροτομή που αναμένεται αύριο.

Τα σκυλιά ήταν ελεύθερα σε περιφραγμένη αυλή

Όπως αναφέρει το tirnavospress.gr, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν λυμένα στην αυλή με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση. Αμέσως της επιτέθηκαν και τα άλλα δέκα σκυλιά και της κατάφεραν θανάσιμες δαγκωματιές.

Το θύμα φέρεται να πάλευε με τα σκυλιά από τις 6 το απόγευμα περίπου και να άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από μισή ώρα. Το πρώτο σκυλί φαίνεται ότι έπνιξε την γυναίκα και μετά τα άλλα συνέχισαν το αποτρόπαιο έργο τους. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 18:30 και έφτασε σε 10 λεπτά, ενώ το ΕΚΑΒ 20 λεπτά αργότερα.

Οι γείτονες που έτρεξαν όταν άκουσαν τις φωνές της δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να την σώσουν. Τα 11 σκυλιά ήταν ελεύθερα και σε άγρια κατάσταση, αν και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν ειδικά κλουβιά στο πίσω μέρος της αυλής.

Όλοι οι κάτοικοι του χωριού είναι συγκλονισμένοι από τον βίαιο θάνατο της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή τον οποίο επικαλείται η ΕΡΤ, συνεργείο του δήμου θα προχωρήσει στην απομάκρυνση των ζώων που έχουν σπείρει τον τρόμο στους κατοίκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από