Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα για τη δολοφονία της 84χρονης

Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη γυναίκα για τη δολοφονία της 84χρονης

Η αλλοδαπή γυναίκα φέρεται να είχε στενές σχέσεις με την 84χρονη και έμπαινε συχνά στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα.

Μια γυναίκα συνελήφθη για τη δολοφονία της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα καθώς θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές ως βασική ύποπτη για την τέλεση του εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια αλλοδαπή γυναίκα η οποία φέρεται να είχε στενές σχέσεις με το θύμα καθώς έμπαινε συχνά στο σπίτι στα Καμένα Βούρλα.

Η γυναίκα εργαζόταν περιστασιακά για την 84χρονη, καθώς φέρεται να τη βοηθούσε στις καθημερινές της ανάγκες, όπως να της πάει τα ψώνια στο σπίτι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να γνώριζε ότι είχε κρυμένα χρήματα και για τον λόγο αυτό θέλησε μάλλον να τη βγάλει από τη ζωή.

Βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι στα Καμένα Βούρλα

Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μια μέρα μετά οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, στα Καμένα Βούρλα, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές.

Η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που ωθεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος.

Η 84χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών της δεχόταν ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της ο οποίος ωστόσο, τώρα μένει σε οίκο ευγηρίας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα έκρυβε χρήματα κάτω από το στρώμα της, κάτι που όπως φαίνεται επικοινωνούσε παντού.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της μια φίλη της 84χρονης από τα Καμένα Βούρλα είχε πει: «Δεν γνωρίζω αν βρέθηκαν ή δεν βρέθηκαν, ξέρω ότι είχε πολλά χρυσαφικά και πάντα είχε χρήματα κάτω από το στρώμα. Ήταν τόσο αξιαγάπητη γυναίκα. Να καταλάβετε ερχόταν και μας κέρναγε στο χωριό που δεν έχει κανείς μας τέτοια ανάγκη. Έλεγα «τον λογαριασμό» ας πούμε και μας απαντούσαν «τα έχει πληρώσει η κυρία». Τέτοιος άνθρωπος ήταν. Ανοιχτός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ