Μέση Ανατολή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον θάνατο του Σινουάρ

Μέση Ανατολή: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον θάνατο του Σινουάρ

Ο ισραηλινός στρατός παρουσίασε αποκαλυπτικά πλάνα που «απαθανάτισε» ένας στρατιώτης του 450ου Τάγματος Πεζικού, στα οποία οι Ισραηλινοί στρατιώτες συγκρούονται με τον Γιαχία Σινουάρ

Τέσσερις ημέρες μετά την εξόντωση του αρχηγού της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ από τον ισραηλινό στρατό στην Ράφα, στην δημοσιότητα έρχονται νέες εικόνες από την εξουδετέρωσή του.

Ο ισραηλινός στρατός παρουσίασε τα αποκαλυπτικά πλάνα που «απαθανάτισε» ένας στρατιώτης του 450ου Τάγματος Πεζικού, στα οποία οι Ισραηλινοί στρατιώτες συγκρούονται με τον Γιαχία Σινουάρ και τα μέλη της Χαμάς, ενώ μάλιστα φαίνεται και η στιγμή που το ισραηλινό τανκ χτυπάει με καταστροφική βολή το κτίριο, στο οποίο κρυβόταν ο Σινουάρ.

Διαβάστε επίσης: Από τον Ολυμπιακό στο 5Χ5: Το τρελό σερί της Λιόν (vids)

Η ανταλλαγή πυρών

Υπενθύμιζεται ότι Ισραηλινοί στρατιώτες περιπολώντας στην ισοπεδωμένη Ράφα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης εντόπισαν ένοπλους να μπαίνουν σε ένα ερειπωμένο σπίτι για να οργανώσουν το σχέδιο δράσης τους. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών.

Οι στρατιώτες κατόπιν έστειλαν drone για να εντοπίσει τους ένοπλους που έχουν βρει καταφύγιο σε ένα άδειο κτίσμα.

Βλέπουν στον δεύτερο όροφο έναν άνδρα που κάθεται σε μια πολυθρόνα, τραυματισμένος στο χέρι από την ανταλλαγή πυρών που είχε προηγηθεί.

Δεν γνώριζαν ποιος ήταν

Την επίμαχη ώρα της ανταλλαγής πυρών δεν είχαν συνειδητοποιήσει πως είχαν μόλις εντοπίσει τον νούμερο ένα καταζητούμενο του Ισραήλ, τον αρχηγό της Χαμάς και εγκέφαλο της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου, Γιαχίγια Σινουάρ.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται οι ισραηλινοί στρατιώτες να παρακολουθούν από μακριά τη στιγμή που ένα άρμα μάχης ρίχνει όλμους και κατεδαφίζει το κτίριο με τον μέχρι εκείνη τη στιγμή άγνωστο άντρα σε αυτούς να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ