ΟΑΣΑ: Τραγελαφικό περιστατικό σε λεωφορείο – Οδηγός κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη λόγω των… παπουτσιών του

ΟΑΣΑ: Τραγελαφικό περιστατικό σε λεωφορείο – Οδηγός κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη λόγω των… παπουτσιών του

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο όχημα με τη στολή και ο οδηγός του ΟΑΣΑ «φοβήθηκε» μήπως οι αρβύλες του χαλούσαν το πάτωμα του καινούργιου λεωφορείου.

Νέα καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου του ΟΑΣΑ βλέπει το φως της δηοσιότητας, ο οποίος κατέβασε από λεωφορείο στην Κηφισιά έναν νεαρό εθελοντή πυροσβέστη που πήγαινε στην υπηρεσία του νωρίς το πρωί του Σαββάτου (19/10).

ΟΑΣΑ: Η «παρατήρηση» του οδηγού στον εθελοντή πυροσβέστη

Όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής του τραγελαφικού περιστατικού, ως εθελοντής πυροσβέστης, μπήκε με τη στολή στο λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του. Στη συνέχεια, αφού χτύπησε και την κάρτα του, άκουσε τον οδηγό να του λέει: «Πού πας; Δεν μπορείς να μπεις μέσα στο λεωφορείο, σε παρακαλώ κατέβα κάτω», φέρεται να του είπε όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης: Μαρπησσαϊκός: Ποια είναι η ομάδα στην οποία έβαλε πέντε γκολ ο Κώστας Μανωλάς (vid)

Και μόλις ο εθελοντής πυροσβέστης του ζήτησε εξήγηση για τον λόγο που δεν έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο, ο οδηγός του απάντησε ότι οι αρβύλες του θα έκαναν ζημιά στο πάτωμα, γιατί το όχημα -και συγκεκριένα το 509- ήταν καινούργιο όχημα στον στόλο.

Ωστόσο, ο νεαρός του είπε ότι είναι εθελοντής πυροσβέστης και ότι θα καθυστερούσε στην υπηρεσία του, εάν δεν τον άφηνε να μείνει μέσα και να φτάσει στον προορισμό του ενώ τους έδειξε και την στολή του εθελοντή πυροσβέστη, αλλά ο οδηγός ήταν ανένδοτος. «Όχι, κατέβα κάτω» φέρεται να του είπε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Παρόλα αυτά, ο νεαρός αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από το όχημα, ενώ αμέσως μόλις κατέβηκε τηλεφώνησε στον ΟΑΣΑ και κατήγγειλε το αδιανόητο περιστατικό αφήνοντας μάλιστα άφωνους και τους υπαλλήλους του Οργανισμούς Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ