Πρώτη αντίδραση Νετανιάχου μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ στο σπίτι του στην Καισάρεια

Η Χεζμπολάχ κατάφερε να διαπεράσει την αεράμυνα του Ισραήλ και να χτυπήσει το σπίτι του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια - Ένας Ισραηλινός νεκρός μετά τις σημερινές επιθέσεις

«Τίποτα δεν θα μας σταματήσει», δήλωσε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά την επίθεση της Χεζμπολάχ στην ιδιωτική κατοικία του στην Καισάρεια.

Η Χεζμπολάχ έχει ανακοινώσει ότι θα κλιμακώσει τις επιθέσεις της απέναντι στο Ισραήλ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου βιντεοσκοπήθηκε να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, ενώ πρόσθεσε ότι: «Θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη».

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ένας Ισραηλινός νεκρός μετά τις σημερινές επιθέσεις της Χεζμπολάχ

Ένας άνδρας περίπου 50 ετών υπέκυψε στα τραύματά του μετά τις σημερινές επιθέσεις της Χεζμπολάχ στο Ισραήλ.

Ο άνδρας που πέθανε είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση με ρουκέτα στην πόλη Άκρη.

Σύμφωνα με τις IDF, περίπου 60 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν προς το βόρειο Ισραήλ, 30 ρουκέτες προς την Άνω Γαλιλαία και άλλες 30 προς την περιοχή της Χάιφα.

Ορισμένες από τις ρουκέτες αναχαιτίστηκαν, λέει ο ισραηλινός στρατός.

Το drone της Χεζμπολάχ κατάφερε να διαπεράσει τα ισραηλινά συστήματα αεράμυνας

Την είδηση για την επίθεση της Χεζμπολάχ στο σπίτι του Μπενιαμίν Νετανιάχου μετέδωσε αρχικά το σαουδαραβικό μέσο Al-Hadath, το οποίο επικαλέστηκαν και ισραηλινά ΜΜΕ. Στη συνέχεια εκπρόσωπος του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε την επίθεση.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν ήταν στην Καισάρεια την ώρα της επίθεσης και δεν υπήρχαν απώλειες.

Δείτε σχετικά βίντεο:

Σύμφωνα με αναφορές, ένα ισραηλινό ελικόπτερο Απάτσι εντόπισε αλλά δεν κατάφερε να αναχαιτίσει το drone της Χεζμπολάχ πάνω από την Άκο και έτσι αυτό κατάφερε να συνεχίσει μέχρι την Καισάρεια.

Η ανακοίνωση της Χεζμπολάχ

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα πως στοχοθέττησε την περιοχή της Χάιφα και μια στρατιωτική βάση σε κοντινή απόσταση, στο βόρειο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε άνθρωποι από θραύσματα, σύμφωνα με την υπηρεσία Magen David Adom, το ισραηλινό ισοδύναμο του Ερυθρού Σταυρού.

Η λιβανέζικη οργάνωση είχε ανακοινώσει την Πέμπτη ότι εισήλθε σε μια «φάση κλιμάκωσης» με το Ισραήλ, με το οποίο βρίσκεται πλέον σε ανοικτό πόλεμο.

Στην Κιριάτ Άτα, σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από τη Χάιφα, η υπηρεσία Magen David Adom καταμέτρησε τρεις ανθρώπους «που τραυματίστηκαν ελαφρά από θραύσματα», άλλους δύο «που τραυματίστηκαν ελαφρά από το ωστικό κύμα των εκρήξεων», όπως και πέντε ανθρώπους «που έπαθαν κρίσεις άγχους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από