Πέθανε η Αλέκα Τουμαζάτου – Η θλιβερή ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Πέθανε η Αλέκα Τουμαζάτου – Η θλιβερή ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

Η Αλέκα Τουμαζάτου υπήρξε απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη και ήταν εκλεκτό μέλος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών)

Την τελευταία της πνοή άφησε η Αλέκα Τουμαζάτου, ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Αλέκα Τουμαζάτου υπήρξε απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη και ήταν εκλεκτό μέλος του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Διαβάστε επίσης: Το… άλυτο πρόβλημα του Ολυμπιακού (vids)

Στο Παρίσι συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στα θέατρα Theatre International και Theatre de l’ Epee de Bois. Αντίστοιχα, στην Ελλάδα συνεργάστηκε με: Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Τέχνης (Κ. Κουν), Θεατρική Λέσχη Βόλου, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και με πολλούς θιάσους του ελεύθερου θεάτρου όπως: Μικρό Θέατρο, Ράμπα, Ελεύθερο Θέατρο, Νέο Πανελλήνιο, Ανοιχτό Θέατρο, Απεικόνιση (Κ. Βασιλάκου), Θέατρο Κύβος, Αθμόνιο κ.ά.

Η πορεία της στο θέατρο, διαγράφηκε από συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες σκηνοθέτες σε μεγάλες παραγωγές. Χθες, έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Χαρά Κιοσσέ.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Μόλις πληροφορηθηκαμε με μεγάλη θλίψη πως χθες εφυγε από κοντά μας μια αξιόλογη και ευγενική φυσιογνωμία του θεάτρου μας, γνωστή και από τις πολλές εμφανίσεις της παλιότερα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.. Η Αλέκα Τουμαζάτου μαθήτρια του Πελου Κατσελη, μια από τις πιο γλυκές παρουσιες στον χώρο μας και εκλεκτό μέλος του ΤΑΣΕΗ .Καλό ταξίδι Αλέκα μας και συλλυπητήρια στην οικογένεια σου από όλους μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ