Οδηγός μηχανής χτύπησε και εγκατέλειψε 27χρονο – Στο κεφάλι τραυματίστηκε ο νεαρός

Οδηγός μηχανής χτύπησε και εγκατέλειψε 27χρονο – Στο κεφάλι τραυματίστηκε ο νεαρός

Δικυκλιστής χτύπησε, εκσφενδόνισε και εγκατέλειψε 27χρονο στη Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι.

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Σταυρούπολη, στη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός μηχανής χτύπησε, εκσφενδόνισε και εγκατέλειψε 27χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Μάλιστα, ο δικυκλιστής άφησε τον 27χρονο αβοήθητο και εξαφανίστηκε, ενώ η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να παρέχει πληροφορίες στην έρευνα της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Κλαίει όταν ακούει τη φωνή της κόρης του» λέει η Ματίνα Παγώνη

Το ατύχημα

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα κασταστήματος, που σημειώθηκε τις βραδινές ώρες, ενώ οι πελάτες ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, ακούγοντας τον κρότο και σπεύδοντας να δουν τι είχε συμβεί.

Η μηχανή χτύπησε τον νεαρό και τον εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα παρακάτω, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, αλλά και στα πόδια. Οι περίοικοι κάλεσαν ασθενοφόρο καθώς ο αναβάτης της μηχανής, εγκατέλειψε τον 27χρονο και τράπηκε σε φυγή. «Έφυγε και δεν σταμάτησε ο κύριος που τον χτύπησε», τόνισε κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην ΕΡΤ για τα όσα συνέβησαν.

Συχνά τα τροχαία με παρασύρσεις πεζών

Μάρτυρας του ατυχήματος υποστήριξε ότι ο νεαρός ήταν «ματωμένος», ενώ ο πατέρας του 27χρονου είπε πως ο γιος του τραυματίστηκε την ώρα που κατέβαινε να περάσει τη διάβαση. Ο ίδιος ο νεαρός δε μπορεί να θυμηθεί κάτι για το περιστατικό.

Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν ότι είναι συχνά τα τροχαία με παρασύρσεις πεζών ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δικύκλου και του αναβάτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ