Νέα Διάκριση Chillbox | Content Marketing Awards 2024

Νέα Διάκριση Chillbox | Content Marketing Awards 2024

H Chillbox απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Content Marketing Program | Food & Beverages των Content Marketing Awards. 

H Chillbox, η Νo1 εταιρία frozen yogurt στην Ελλάδα, απέσπασε το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Content Marketing Program | Food & Beverages, στη φετινή απονομή των Content Marketing Awards. 

Η Chillbox σε δημιουργική συνεργασία με τη διαφημιστική Humble διαμόρφωσαν μια καμπάνια με δυνατό μήνυμα που έγινε τόσο αγαπητό, κάνοντας τις γενιές Alpha και Z να τα βλέπουν όλα…Chillbox! Με περισσότερα από 6 εκατομμύρια impressions σε Facebook και Instagram, ενώ στο TikTok ξεπέρασε τα 22 εκατομμύρια impressions!

Τα καταστήματα Chillbox είναι ο παρεΐστικος και fun προορισμός για ευχάριστες στιγμές, εκεί που το μότο ‘Create Happiness’ γίνεται πραγματικότητα!

Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DΙΥ concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 30 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 toppings.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 40 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 11 καταστήματα στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ