Κρήτη: Μαλλιά κουβάρια έγιναν γονείς και διευθύντρια σε δημοτικό – Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα

Κρήτη: Μαλλιά κουβάρια έγιναν γονείς και διευθύντρια σε δημοτικό – Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα

Το θύμα μπήκε στη μέση για να σταματήσει καυγά άλλου πατέρα με τη διευθύντρια μέσα στο προαύλιο του σχολείου στην Κρήτη και δέχτηκε 27 χτυπήματα.

Πατέρας μαθητή μέσα σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη κατέληξε με 27 χτυπήματα σε όλο του το σώμα, όταν προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα στη διάρκεια καυγά άλλου πατέρα με τη διευθύντρια της σχολικής μονάδας.

Ο πατέρας και δράστης του ξυλοδαρμού ξεκίνησε καυγά όταν η διευθύντρια ζήτησε από τα παιδιά να μην καθυστερούν το πρωί

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος να κινηθεί νομικά ο Γιάννης Αλαφούζος για όσα ακούστηκαν στα «πρωινάδικα» για τον Μπάλντοκ

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου και, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 43χρονος γονιός που δέχτηκε την άγρια επίθεση από εξαγριωμένο πατέρα έφερε τραύματα σε σώμα και κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στη γνάθο και σε σημεία του σώματος.

Ο λόγος του καυγά
Σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ο καυγάς ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου στην Κρήτη ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8:15 το πρωί.

Τότε ο 42χρονος ύστερα από μια έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Τότε ο 43χρονος πατέρας άλλου παιδιού και θύμα του ξυλοδαρμού μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο δράστης του ζήτησε να κάνει στην άκρη, εκείνος αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αρχίσει να τον γρονθοκοπεί άγρια ακόμα κι όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ωστόσο, έως ότου κληθεί η Αστυνομία, ο δράστης είχε εξαφανιστεί και αναζητείται.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ