Αυτή είναι η 36χρονη influencer που κατηγορείται για εξαπάτηση – Λάμβανε τα λεφτά και εξαφανιζόταν (vid)

H γνωστή influencer συμμετείχε σε γνωστό τηλεοπτικό show

Πάνω από 30 άτομα έχουν εξαπατηθεί από Ελληνίδα Influencer και όπως αναφέρουν έχουν πληρώσει για προϊόντα, τα οποία δεν έλαβαν ποτέ, με αποτέλεσμα να ζητούν τα χρήματά τους πίσω.

Η 36χρονη Influencer ενώ εξακολουθεί να παραμένει ενεργή στα social media, δεν δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις στα άτομα που την καταγγέλλουν, αγνοώντας τις περισσότερες φορές τα μηνύματά τους.

Όπως καταγγέλλουν δύο γυναίκες στην τηλεόραση του Alpha η συγκεκριμένη επιχειρηματίας φέρεται να εμφανίζεται με τέσσερις διαφορετικές επωνυμίες και διευθύνσεις στο διαδίκτυο. Ενώ ζητά προκαταβολή για τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας την πρόφαση ότι είναι «χειροποίητα».

H 36χρονη influencer με τα αρχικά Α.Ζ. συστήνεται ως επιχειρηματίας χειροποίητων προϊόντων ομορφιάς, δίνοντας ακόμα και συμβουλές σε νέους start upers.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα μέσα στην ημέρα όχι μόνο για τα προϊόντα που εμπορεύεται αλλά και από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, πριν κάποιους μήνες, η 36χρονη δήλωσε συμμετοχή και πήρε μέρος σε γνωστό τηλεοπτικό show όπου έδειξε την επιχείρησή της. Το προφίλ της στο Instagram συγκεντρώνει περίπου 50 χιλιάδες ακόλουθους, ενώ στα posts της βλέπουμε αναφορές στη δουλειά της αλλά και στο lifestyle της.

Τι κατήγγειλαν τα θύματα της influencer

«Ήρθα σε επαφή με αυτήν από χορηγούμενη διαφήμιση που είχε κάνει για το site της. Ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα της είναι χειροποίητα, έχει πάει και σε εκπομπή που διαφήμιζε σφουγγαράκια, έχει μάσκες προσώπου. Εγώ πήρα σετ σατέν μαξιλαροθήκες σε προσφορά 32 ευρώ. 10 Σεπτεμβρίου έκανα την παραγγελία. Πέρασε ένας μήνας, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της και δε μου απαντά κάποιος», δήλωσε η Αλεξάνδρα Μπουτσικάλη στο Star.

Άλλος πελάτης της, ο Δημήτρης Κουτσούκης ανέφερε ότι παρήγγειλε από το site της τέλη Ιουλίου, ωστόσο δεν του ήρθε ποτέ η παραγγελία: «Περιμέναμε πολύ καιρό. Στέλναμε μήνυμα για να πάρουμε τα 50 ευρώ. Από λάθος, λέει δεν έφυγε άμεσα. Της είπα αν δεν τα πάρω την Τρίτη να στείλει τα λεφτά. Δε μου απάντησε ξανά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από