Διακίνηση ναρκωτικών: Δύο συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας – Είχαν χρηματοκιβώτιο με 41.000 ευρώ

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 30 και 21 ετών - Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για διακίνηση ναρκωτικών

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς πέρασαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ύστερα από έρευνες που έγιναν σε οικία εντοπίστηκε ένα χρηματοκιβώτιο με 41.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (Σάββατο 05/10) δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 21 ετών για -κατά περίπτωση- παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί οπλών και απείθεια.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των κατηγορουμένων στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Το χρηματοκιβώτιο, τα λεφτά και τα ναρκωτικά

Από έρευνα που έγινε σε σπίτι και την κατοχή τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 41.000 ευρώ, καθώς και 11 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 9 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 20 ναρκωτικά δισκία, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, πλήθος νάιλον συσκευασιών, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και φιάλη αερίου με γυάλινο σωλήνα και κανάτα.

Επιπλέον, πέραν των 41.000 ευρώ του χρηματοκιβωτίου εντοπίστηκε και το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ.

Τα χρήματα από την εγκληματική δραστηριότητα των δύο συλληφθέντων

Και οι δύο συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί οπλών και απείθεια, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα – Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από