Αγρίνιο: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο

Αγρίνιο: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε παρασυρθεί από χείμαρρο

«Βρέχει πολύ, ο χείμαρρος έχει φουσκώσει» - Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου 52χρονου πριν χαθούν τα ίχνη του - Ήταν φύλακας σε επιχείρηση και πατέρας ενός παιδιού.

Τραγικό τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης που ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Cassandra».

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (05/10) χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6-7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στην κωμόπολη Στράτος της Αιτωλοακαρνανίας. Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 13χρονη και την έβαλαν να καπνίσει κάνναβη – Ανήλικη επιτέθηκε σε μητέρα 14χρονου

«Βρέχει πολύ, ο χείμαρρος έχει φουσκώσει» – Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του άτυχου 52χρονου σε συνάδελφό του τα ξημερώματα – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε».

Φύλακας σε επιχείρηση

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου, παρασύρθηκε, χωρίς ωστόσο να ήταν γνωστό αν βρισκόταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

Το καταστροφικό και φονικό, όπως αποδείχθηκε, πέρασμα της κακοκαιρίας “Κασσάνδρα” από τα χωριά Στράτος και Ρίβιο της Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και άφησε πίσω του πολλές ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ