Εγνατία Οδός: Φορτηγό έπεσε στις μπάρες διοδίων – Διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία

Το φορτηγό προσέκρουσε με σφοδρότητα στις μπάρες πιθανόν επειδή ο οδηγός αποκοιμήθηκε - Το σοβαρό τροχαίο συνέβη στην Εγνατία στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες τη νύχτα στην Εγνατία Οδό, όταν φορτηγό έπεσε πάνω στις μπάρες των διοδίων χωρίς ευτυχώς να προκληθεί τραυματισμός.

Ήταν περίπου στις 3 μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Τύρια Ιωαννίνων, όταν ο οδηγός του φορτηγού κινούμενος προς τα διόδια φαίνεται να αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε του οδηγού ούτε επιβατών άλλων διερχόμενων οχημάτων.

Από μία λωρίδα η κυκλοφορία

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να ελέγξουν την κατάσταση και να βοηθήσουν στην κυκλοφορία, η οποία διεκόπη προσωρινά σε δύο λωρίδες, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα και να αποκατασταθούν οι ζημιές στα διόδια.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, αυτή τη στιγμή η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο σημείο της Τύριας διεξάγεται από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού και κατέληξε στις μπάρες των διοδίων διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από