Γλυφάδα: Ανατριχιαστικές εξελίξεις – Φωτογραφία με όπλο ανέβασε η μία 14χρονη δράστις

Το κορίτσι φαίνεται να φοράει full face και να βρίσκεται μέσα σε σχολική αίθουσα στοχεύοντας με το όπλο στην κάμερα.

Μια σοκαριστική φωτογραφία της 14χρονης που εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό συνομήλικής της στη Γλυφάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στην οποία το κορίτσι φαίνεται να φοράει full face μέσα σε σχολική αίθουσα και να κρατάει όπλο στο χέρι στοχεύοντας στην κάμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, διαπιστώθηκε ότι μία από τις ανήλικες ανέβασε στα social media τη συγκεκριμένη εικόνα, η οποία ελέγχεται από τους αστυνομικούς ενώ έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Ερευνάται αφενός εάν το όπλο είναι ψεύτικο και αφετέρου από ποιον λογαριασμό αναρτήθηκε και πότε. Φυσικά, ακόμα κι αν το όπλο δεν είναι πραγματικό ο συμβολισμός είναι ανατριχιαστικός.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στα Καλάβρυτα: Καίει σε δασική έκταση στην Πλατανίτσα – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα

Εν τω μεταξύ, παρά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, ο διαδικτυακός πόλεμος που έχει ξεσπάσει εν είδει online βεντέτας δεν φαίνεται να κοπάζει, με διαδικτυακά καλέσματα από τη μία για αντίποινα εις βάρος όσων συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης και παραδοχή εμπλοκής στο επεισόδιο από την άλλη.

Παρά την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών και την αυτεπάγγελτη έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ανήλικοι έχουν μετατρέψει διαδικτυακές πλατφόρμες σε αρένα.

Σοκάρει η φωτογραφία της ανήλικης δράστιδος με το όπλο και τη full face την ώρα εν μέσω διαδικτυακού πολέμου

«Θα σας δείρουμε»

Η 14χρονη λίγες ημέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της στην Γλυφάδα, είχε δεχτεί ακόμη μια άγρια επίθεση από συμμαθήτριά της που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Γι’ αυτή την επίθεση όμως υπήρχε βίντεο που είχε τραβήξει κάποιο άλλο παιδί και η δράστις είχε πληροφορηθεί ότι η ανήλικη θα πάει με αυτό το βίντεο να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Τότε ήταν που ξεκίνησε να δέχεται απειλές στα social media. «Μόνο αυτό σου λέω, στείλε το τώρα το βίντεο μη γίνει χαμός. Και όχι από εμένα… από τις υπόλοιπες κοπέλες, τις είδες πιστεύω, στείλε το βίντεο τώρα!», αναφέρουν τα μηνύματα πριν από την επίθεση στην 14χρονη στις 21 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων προβλέπουν αυξημένες ποινές για τους γονείς, που μπορεί να φτάνουν έως και τη φυλάκιση. Το ηλικιακό όριο κατά το οποίο έχει ποινική ευθύνη ο ανήλικος, ωστόσο, παραμένει στα 15 έτη και δεν μειώνεται στα 14.

Στην πλατφόρμα stop-bullying.gov.gr έχουν γίνει από τον περασμένο Απρίλιο 407 αναφορές, το 56% εκ των οποίων για σωματικές επιθέσεις, ενώ το 47% αφορά παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Για την περίπτωση του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα έχουν ελεγχθεί τουλάχιστον τρία κορίτσια.

Οριστική αποβολή από το σχολείο για τη μία 14χρονη

Με οριστική αποβολή από το σχολείο της τιμωρήθηκε η μία από τις εμπλεκόμενες μαθήτριες στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα. Η απόφαση ελήφθη προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας και, σύμφωνα με τη νομοθεσία, θα συνεχίσει τη φοίτησή της σε άλλο σχολείο της περιοχής.

Η απόφαση, ωστόσο, έχει ανησυχήσει τους γονείς άλλων παιδιών στο καινούργιο σχολείο όπου θα φοιτήσει η 14χρονη δράστις καθώς φοβούνται μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.

Η δεύτερη εμπλεκόμενη στην υπόθεση συνεχίσει να πηγαίνει στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτεί, παρότι ο πατέρας του θύματος τούς ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για τα όσα συνέβησαν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από