Χεζμπολάχ: Είμαστε προετοιμασμένοι για χερσαία εισβολή – Τι θα γίνει με τη διαδοχή Νασράλα

«Δεν έχουμε ηττηθεί. Συνεχίζουμε στον δρόμο του Νασράλα» είπε ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ στην πρώτη ομιλία της οργάνωσης

Το πρώτο μήνυμα της Χεζμπολάχ προς τον λαό του Λιβάνου και το Ισραήλ ήρθε από τον υπαρχηγός της οργάνωσης, Ναΐμ Κασέμ, με βιντεοσκοπημένη ομιλία του.

«Η Χεζμπολάχ διατηρεί τις στρατιωτικές της δυνατότητες», είπε ο Κασέμ «παρά την έκρηξη των βομβητών και τη δολοφονία του ηγέτη της».

Ο υπαρχηγός της οργάνωσης δήλωσε ότι η Χεζμπολάχ θα συνεχίσει τον αγώνα σε αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη και για την υπεράσπιση του Λιβάνου παρά τις «σφαγές του Ισραήλ».

«Θα συνεχίσουμε στον δρόμο του Χασάν Νασράλα» είπε ο Κασέμ και τόνισε ότι είναι προετοιμασμένοι για την προαναγγελθείσα χερσαία εισβολή του Ισραήλ.

«Το Ισραήλ διαπράττει σφαγές με την υποστήριξη των ΗΠΑ», δήλωσε ο Κασέμ κάνοντας λόγο για επιθέσεις σε αμάχους, υγειονομικούς, χωριά και πόλεις του Λιβάνου.

«Για τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας, ξέρω ότι η θυσία είναι μεγάλη. Και ο εχθρός δουλεύει σε δύο κατευθύνσεις. Επιτίθεται στις στρατιωτικές δυνατότητες και στους ηγέτες της αντίστασης και ταυτόχρονα χτυπάει τις πόλεις, τα χωριά και τους πολίτες, για να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της αντίστασης και του λαού».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από