Χανιά: Συναγερμός στην Κρήτη – Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού τουρίστα στο μονοπάτι της Σούγιας

Ο περιπατητής είχε ξεκινήσει με δύο φίλες του για να πάνε στο φαράγγι της Τρυπητής, αλλά κάποια στιγμή χωρίστηκαν και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ενός 60χρονου Γερμανού είναι σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα στα Χανιά. Ο αγνοούμενος περιπατητής ξεκίνησε πεζοπορία με δυο φίλες του από το μονοπάτι της Σούγιας, με προορισμό το φαράγγι της Τρυπητής στον Δήμο Σφακίων.

Η ομάδα των περιπατητών στην πορεία χωρίστηκε και έκτοτε τα ίχνη του 60χρονου χάθηκαν. Όταν οι δύο φίλες του κατάλαβαν ότι ο φίλος τους χάθηκε γιατί δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ανέφεραν την εξαφάνισή του μέσω 112 και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης.

Διαβάστε επίσης: Η… δύσκολη ζωή του Πεπ χωρίς τον Ρόδρι: Τι δείχνουν οι αριθμοί για την απουσία του Ισπανού μέσου στη Σίτι (pics+vid)

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ομάδα διασωστών με σκύλο και drone, υπάλληλοι από το ΠΚ Καμπάνου και από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων και ομάδα drone από τη διοίκηση πυροσβεστικών υπηρεσιών ΔΙΠΥΝ Χανίων.

Επίσης, συμμετέχουν εθελοντές και εθελοντικές ομάδες, ΕΠΟΜΕΑ με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, η ΕΛΑΣ και σκάφος του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αν και ο αγνοούμενος έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, δεν απαντά στις κλήσεις των Αρχών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από