Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη σπουδαία τραγουδίστρια – Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη σπουδαία τραγουδίστρια – Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της στο Ηρώδειο - Η σπουδαία τραγουδίστρια μετέβη στο νοσοκομείο και ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία

Δύσκολες ώρες για τη Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της χθες βράδυ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Η «μεγάλη Κυρία» του ελληνικού τραγουδιού αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της στη συναυλία – το τραγούδι με τίτλο Εγώ και Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά).

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνημα με το δεξί στο League Phase του Europa League θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός

Η συναυλία διεκόπη και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφει ο θεράπων Ιατρός της, Ηλίας Κ. Πολιτάκης, στενός της φίλος και προσωπικός της γιατρός που ήταν και αυτός που σηκώθηκε από τη θέση του την ώρα του σοκαριστικού γεγονότος και έσπευσε στη σκηνή τρέχοντας για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της εμβληματικής ερμηνεύτριας βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου μόλις τραγουδιού που ερμήνευε, το πασίγνωστο Τα λόγια είναι περιττά (Εγώ κι εσύ), μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», η Μαρινέλλα, άρχισε να παραπατά και στο τέλος κατέρρευσε πάνω στην σκηνή.

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν.

Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν μόνο με το τι συνέβη στη σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Μετά από την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας, η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Η Μαρινέλλα εμφάνισε ξαφνική αδιαθεσία στο τρίτο τραγούδι και η συναυλία της απόψε στο Ηρώδειο αναβλήθηκε, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει με νεότερα. Περαστικά!»,

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ