Μαρινέλλα: Για εγκεφαλικό μιλούν οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις

Μαρινέλλα: Για εγκεφαλικό μιλούν οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου και διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου αυτήν την ώρα εξακολουθεί να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις

Η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ενδεχομένως βαρύ, στη σκηνή του Ηρωδείου, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ενώ υπάρχει αγωνία εν αναμονή του πρώτου επίσημου ιατρικού ανακοινωθέντος.

Η εμβληματική ερμηνεύτρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε τη στιγμή που τραγουδούσε. Η συναυλία διεκόπη και η Μαρινέλλα διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου αυτήν την ώρα εξακολουθεί να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Ειδικότερα, υποβάλλεται σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Διαβάστε επίσης: Εφές – Παναθηναϊκός 90-75: Τέλος στα φιλικά προετοιμασίας με ήττα και τώρα… Ρόδος για τους πράσινους

Η Μαρινέλλα κείτεται επί της σκηνής του αρχαίου ρωμαϊκού θέατρου «Ωδείο Ηρώδου του Αττικού», δευτερόλεπτα μετά από την κατάρρευσή της – Συνεργάτες της έχουν σπεύσει γύρω της προκειμένου να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες

Μετά από την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας, η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

«Οι γιατροί συστήνουν ότι πρέπει να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, οπότε θα αναβληθεί η συγκεκριμένη βραδιά και θα επανέλθουμε με νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ», ανακοίνωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στους παρευρισκόμενους εντός του Ηρωδείου, μετά από την κατάρρευση της 85χρονης καλλιτέχνιδας.

Εν συνεχεία, στο κοινό δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες εκκένωσης του χώρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ